Det är redan december och kanske ser du fram emot jul och nyår som inte är allt för långt borta. Mellan dessa två högtider bjuder jag och Amanda Berg in till en retreat den 29/12 som ger möjlighet att komma ner i varv och samla kraft och energi. Retreaten är fullbokad, hör av dig om du vill boka reservplats. Läs mer här.

Mer information om kurser som startar under 2019 kommer snart, anmäl dig till nyhetsbrevet om du vill ha information om vad som är på gång (nyhetsbrevet kommer ungefär 1 gång/månad.)

Vet du att Hållbar hälsa åker ut till företag och föreläser och håller i olika aktiviteter? Ett exempel på ett uppskattat upplägg är ”Utveckling genom kommunikation” där vi är flera föreläsare/ledare som blandar föreläsning med praktiska övningar. Det blir både kompetensutveckling och underhållning – en riktigt bra kombination. Läs mer här: Tjänster för företag.

/Lizah

 

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Kurs MediYoga start 16/1
Grundkurs i MediYoga – Medicinsk Yoga MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och … Läs mer »
Mellandagsretreat 29/12
Mellandagsretreaten är fullbokad. Vill du boka reservplats? Hör i så fall av dig till mediyogamanda@gmail.com Välkommen till ett vilsamt och energigivande yogaretreat i mellandagarna! Julen förknippas ofta med värme och gemenskap men kan samtidigt skapa en del arbete för att … Läs mer »
Introduktionskurs Spiral stabilisering, start v.43
I Spiral stabilisering (SpS) strävar vi efter att öka aktiviteten i specifika muskelkedjor. När dessa är aktiva avlastas diskar och leder vilket bidrar till en förbättrad näringssättning och möjlighet till regenerering (återuppbyggnad/läkning). Övningarna i SpS ger förbättrad rörlighet, hållning, balans … Läs mer »
Kurs MediYoga, start v.44
Kurs i MediYoga – Medicinsk Yoga Under denna kurs gör vi ett flertal olika pass som alla är framtagna av MediYoga Institutet. Som alltid är passen tänkta att hjälpa till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla … Läs mer »
Kurs MediYoga start v.36
Kurs i MediYoga – Medicinsk Yoga Under denna kurs gör vi ett flertal olika pass som alla är framtagna av MediYoga Institutet. Som alltid är passen tänkta att hjälpa till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla … Läs mer »
Hälsoresa Sälen 22-26 juli 2018
1 plats kvar Följ med till de vackra svenska fjällen på en resa där hälsan står i centrum! Under dessa dagar fokuserar vi på att mjuka upp kroppen, äta bra mat och uppleva naturen - allt i ett lugnt tempo. … Läs mer »
Mjukyoga, start v.23
Under denna kurs möter mjuka rörelser från hathayogan övningar från MediYoga. Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och blandas från hathayoga och … Läs mer »
Miniretreat med MediYoga 2/6
Varmt välkommen till en "miniretreat" den 2:a juni – en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom två lugna yogapass som är framtagna av MediYogainstitutet - ett baspass och ett pass för binjurar/stressreducering. Passen innehåller … Läs mer »
Mjukyoga v.17-22
1 plats kvar Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och … Läs mer »
Kursdag med fokus på mat – 5/5
Vill du också ha goda matvanor i ditt liv som ger bra energi? På denna kurs pratar vi om – och lagar – mat som mättar och ger näring istället för “tomma kalorier”. Vår utgångspunkt är ”ren mat”, vilket för … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2018