Hej!

nu när sommaren är kommer också en glädjande nyhet: från den 1:a juli kommer Hållbar hälsas aktiviteter att ske huvudsakligen i en fin lokal i stadsdelen Eriksberg – varmt välkommen att yoga redan i juli på den nya adressen! Läs mer om sommaryogan här.

Snart är det äntligen dags för ett endagsretreat igen – tillsammans med yogaläraren Amanda Berg anordnar jag ett vilsamt sommarretreat den 6:e juli. Dagen ger möjlighet att på ett fint sätt komma närmare sig själv och hinna fundera över vad som är viktigt.

”Skogsbad” återkommer snart, planering pågår! Under dessa pass går vi ut i naturen och du får uppleva den välgörande effekten av att ”bada i skogens atmosfär” (även om det kan låta så – nej, det är inte bad i vatten/med badkläder under denna aktivitet). Det är däremot ett utmärkt sätt att utöva ”härvaro” när du blir guidad att använda dina sinnen mer medvetet och lugnt promenera i stadsskogens härliga natur. Läs mer om skogsbad här.

Arbetar du någonstans där det finns ett behov av att komma ner i varv då och då? Jag kommer gärna till din arbetsplats och föreläser om och/eller guidar genom enkla yogaövningar som kan göras på stol. Ett annat mycket uppskattat upplägg är att kombinera improvisationsteater med exempelvis kommunikation eller stresshantering. Syftet kan vara att stärka ett team, öka problemlösningsförmågan, uppmuntra till återhämtning, förbättra kommunikationen och/eller i ett kreativt samarbete lära sig fördelar med att misslyckas tillsammans.

Hör av dig till mig så diskuterar vi vad som kan passa för er (och det är viktigt att veta – det finns inga som helst krav på att någon ska stå på scen bara för att improvisationsteater är en del i innehållet – i samråd med er utvecklar vi en workshop där deltagarna är med på sina egna villkor).

Läs mer här: Tjänster för företag.

/Lizah

 

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Sommaryoga
Välkommen på sommaryoga i Eriksberg i juli! Sommarspecial med reducerat pris; 100 kr/pass. Passen är fristående och du väljer själv hur många pass du kommer på. Nivån är grundläggande och alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Samtliga pass inleds med … Läs mer »
Sommarretreat 6/7
Välkommen till ett vilsamt sommarretreat med fokus på acceptans och självmedkänsla. När de ofta efterlängtade sommarmånaderna äntligen är här kan det finnas förväntningar på allt som ska hinnas med och en önskan om att uppleva fina stunder. Ibland blir inte … Läs mer »
Skogsbad – Uppsala, våren 2019
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som ger dig möjlighet att varva ner - under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara "härvarande". Vi ägnar en stund … Läs mer »
Miniretreat 19/4
På långfredagen är du varmt välkommen till en "miniretreat" – en förmiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar … Läs mer »
Fredagsyoga april-juni
Välkommen att yoga på en fredag - det blir som en annan sorts "AW" och du får möjlighet att släppa veckan och ladda om inför helgen. Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Samtliga pass inleds med fokus på andning och … Läs mer »
Kurs i MediYoga, start 15/4
Kurs i MediYoga – Medicinsk Yoga MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och … Läs mer »
Energipåfyllning – temapass 30/3
Välkommen till ett temapass där kroppsmedvetenhet, närvaro, andning och avslappning står i fokus! När vardagen snurrar på är det ibland mycket som ska fixas och fokus hamnar på vad som händer “runt omkring”. För de flesta finns begränsad tid och … Läs mer »
Helgkurs Spiral stabilisering – Värmland 6-7/4
Helgkurs Spiral stabilisering  -  tema återhämtning I Spiral stabilisering (SpS) strävar vi efter att öka aktiviteten i specifika muskelkedjor. När dessa är aktiva avlastas diskar och leder vilket bidrar till en förbättrad näringssättning och möjlighet till regenerering (återuppbyggnad/läkning). Övningarna i … Läs mer »
Fredagsyoga februari och mars
Välkommen att yoga på en fredag - det blir som en annan sorts "AW" och du får möjlighet att släppa veckan och ladda om inför helgen. Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Samtliga pass inleds med fokus på andning och … Läs mer »
Kommunikation & närvaro – start 30/1
Denna kurs ger dig möjlighet att lära känna dig själv bättre och få en ökad medvetenhet i kommunikation som du har med dig själv och med andra människor. Vad påverkar dig när du tar beslut? Vad är det som ligger … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2019