Hej!

Hållbar hälsa har startat upp i den nya studion i stadsdelen Eriksberg – Tamarind hälsostudio och många härliga aktiviteter kommer att ske där i höst!

Höstens yogakurser har startat, om du vill hoppa på i efterhand eller gå enstaka pass så går det bra i mån av plats, hör av dig. Läs mer här om kurs i MediYoga och kurs i Mjukyoga.

Välkommen till en miniretreat i oktober – en eftermiddag som ger möjlighet att fylla på ny energi.

”Skogsbad” återkommer i höst 21/9 och 5/10. Under dessa pass går vi ut i naturen och du får uppleva den välgörande effekten av att ”bada i skogens atmosfär” (även om det kan låta så – nej, det är inte bad i vatten/med badkläder under denna aktivitet). Det är däremot ett utmärkt sätt att utöva ”härvaro” när du blir guidad att använda dina sinnen mer medvetet och lugnt promenera i stadsskogens härliga natur. Läs mer om skogsbad här.

Är du intresserad av att utvecklas och vill ha hjälp på vägen? Hållbar hälsa i samarbete med CorRelations erbjuder kursen personlig utveckling & livsbalans med start 7/10 som innehåller både föreläsning i grupp och individuellt samtal med coach.

En annat format som kan beskrivas som mer ”lättsam utveckling” är workshops i samarbete med Mind Melt den 30/9 och 18/10 – här hjälper vi hjärnan att bryta invanda mönster och uppmuntrar kreativt tänkande. Skrattgaranti!

Arbetar du någonstans där det finns ett behov av att komma ner i varv då och då? Jag kommer gärna till din arbetsplats och föreläser om och/eller guidar genom enkla yogaövningar som kan göras på stol. Ett annat mycket uppskattat upplägg är att kombinera övningar från improvisationsteater med exempelvis kommunikation eller stresshantering. Syftet kan vara att stärka ett team, öka problemlösningsförmågan, uppmuntra till återhämtning, förbättra kommunikationen och/eller i ett kreativt samarbete lära sig fördelar med att misslyckas tillsammans.

Hör av dig till mig så diskuterar vi vad som kan passa för er (och det är viktigt att veta – det finns inga som helst krav på att någon ska stå på scen bara för att improvisationsteater är en del i innehållet – i samråd med er utvecklar vi en workshop där deltagarna är med på sina egna villkor).

Läs mer här: Tjänster för företag.

/Lizah

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Miniretreat 9/11
Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under eftermiddagen. Denna miniretreat … Läs mer »
Skogsbad 21/9 och 5/10
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som ger dig möjlighet att varva ner – under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara ”härvarande”. Vi ägnar en stund … Läs mer »
Workshop x 2: stresshantering och kreativitet
30/9 & 18/10 Dessa två workshops riktar sig till dig som vill minska stress, utvecklas på ett lättsamt sätt och öka kreativiteten. Välkommen till ett forum där du i första steget får varva ner; kropp och sinne får slappna av … Läs mer »
Kurs: personlig utveckling och livsbalans
Har du någon gång tänkt att du inte lever livet som du egentligen vill? Eller har det hänt något som har förändrat din livssituation, så att du inte vet hur du ska komma vidare? När livet går på tomgång eller … Läs mer »
Yoga & frukost 8/9
Välkommen att starta söndagen mjukt och gott! Under yogapasset får andetaget vara i fokus och vi gör mjuka rörelser i ett meditativt tempo. Övningarna görs liggande, sittande och stående och har inslag från hathayoga. Detta är lugn yoga för dig … Läs mer »
Mjukyoga start 2/9
Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och har … Läs mer »
Sommaryoga – juli 2019
Välkommen på sommaryoga i Eriksberg i juli! Sommarspecial med reducerat pris; 100 kr/pass. Passen är fristående och du väljer själv hur många pass du kommer på. Nivån är grundläggande och alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Samtliga pass inleds med … Läs mer »
Kurs MediYoga, start 30/8
MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla sinnet. Varje pass består av … Läs mer »
Sommarretreat 6/7
Fullbokat. Välkommen till ett vilsamt sommarretreat med fokus på acceptans och självmedkänsla. När de ofta efterlängtade sommarmånaderna äntligen är här kan det finnas förväntningar på allt som ska hinnas med och en önskan om att uppleva fina stunder. Ibland blir … Läs mer »
Skogsbad – Uppsala, våren 2019
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som ger dig möjlighet att varva ner - under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara "härvarande". Vi ägnar en stund … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2019