Hej,

nu är det redan december och julen närmar sig. När ett nytt år väntar vet jag att många är extra laddade för att skapa nya vanor och rutiner. I januari 2018 kan du ta del av ett unikt upplägg: tre dagar fyllda med bra mat och träning! Hållbar hälsa i samarbete med PriMaten och I´m a runner vill inspirera till goda vanor med denna ”kick-start” på det nya året. Läs mer här.

I januari startar en introduktionskurs i spiral stabilisering och en kurs i mjukyoga.

Vet du att Hållbar hälsa åker ut till företag och föreläser och håller i olika aktiviteter? Ett exempel på ett uppskattat upplägg är det du kan läsa om här bredvid: ”Utveckling genom kommunikation”. Vi blandar föreläsning med praktiska övningar och det blir både kompetensutveckling och underhållning. Läs mer här: Tjänster för företag.

Planering pågår för fler aktiviteter i vinter och vår, information kommer löpande.

Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor.

Decemberhälsningar,

/Lizah

 

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Mjukyoga v.3-8
Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och har … Läs mer »
Introduktionskurs Spiral stabilisering v.3-12
Introduktionskurs Spiral stabilisering Tema: återhämtning Den här kursen syftar till att ge återhämtning  och avlastning både fysiskt och mentalt. De mjuka rörelserna som är grunden i Spiral Stabilisering (SpS) kombineras här med några andra områden som är viktiga för återhämtning: … Läs mer »
Kickstarta 2018 med bra mat & träning!
Kickstart 2018 en “notox” fylld av bra mat & rörelse Låt dig inspireras till goda vanor när du får känna effekten av att äta bra mat och att starta dagen med bra rörelse flera dagar i rad. Vi erbjuder dig … Läs mer »
Miniretreat 2/12
OBS - ändrad lokal/adress, se nedan. 2 platser kvar. Varmt välkommen till en "miniretreat" den 2:a december – en förmiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom … Läs mer »
Inspirationsföreläsning Spiral stabilisering
Inspirationsföreläsning Spiral stabilisering med fokus nedvarvning Är du nyfiken på Spiral stabilisering? En inspirationsföreläsning kan passa bra för att få en grundläggande förståelse för vad Spiral stabilisering är. Utöver kortfattad teori blir det praktiska övningar då du får prova några … Läs mer »
Mjukyoga v.43-48
Det finns några platser kvar till denna kurs. Hör av dig om du vill komma, det går bra även fast vi har startat. Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att … Läs mer »
Introduktionskurs i Spiral stabilisering/Helgkurs
Under denna kurs går vi igenom grundläggande övningar inom Spiral stabilisering (SpS) som ger förbättrad rörlighet,  balans och stabilitet. Vi träffas vid två tillfällen på vardera 4 timmar. Vid första tillfället får du en teoretisk och praktisk genomgång av vad … Läs mer »
”Lyxlördag” med yoga & mat 30/9
⇒  Det finns ett par platser kvar till denna dag, hör av dig snarast om du vill komma, till helena@landetyoga.se eller telefon 0735-71 91 83 Kickstarta hösten och unna dig en dag fylld av skön rörelse, avslappning och näringsrik mat! … Läs mer »
Kurs Spiral Stabilisering, tema återhämtning. Start 24/8
Fullbokad. Introduktionskurs Spiral stabilisering Tema: återhämtning Den här kursen syftar till att ge återhämtning  och avlastning både fysiskt och mentalt. De mjuka rörelserna som är grunden i Spiral Stabilisering (SpS) möter några andra områden som är viktiga för återhämtning: andning, … Läs mer »
Invigning i Rosendal söndag 3/9
Söndag 3/9 kl.15.00 är det dags för invigning i den nyöppnade studion i Rosendal där jag håller kurser i höst. "Vi tar hälsoarbetet till en ny nivå. Välkommen en våning upp!" Kom och inspireras i våra nya lokaler i nybyggda … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2017