Semestertider

Just nu är det semesterstängt och inga aktiviteter pågår. Den 29/8 startar utomhusaktiviteterna igen och du är välkommen att följa med ut och inspireras till rörelse i naturen och få grundläggande kunskap om gång- och löpteknik, läs mer här.

Jag önskar dig en fortsatt fin sommar!

Vänliga hälsningar
Lizah Almgren


Är ni en grupp från ett företag, en förening eller en organisation som önskar göra något tillsammans som är hälsofrämjande? Välj en guidad aktivitet i naturen, det ger möjlighet att lämna vardagstankar och ”måsten” för en stund och varva ner. Läs mer här: Tjänster för företag.

/Lizah

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Närvaro i naturen – vandring & skogsbad 12/9
Välkommen till en vandring som har fokus på närvaro, nyfikenhet och rörelse i lugnt tempo. Naturvistelse tillsammans med lugna guidade övningar som vi gör under denna eftermiddag är ett fantastiskt verktyg för återhämtning och ökat välbefinnande. Under vandringen blir du … Läs mer »
Rörelseinspiration 29/8
Välkommen att inspireras till rörelse utan prestation och krav – denna förmiddag står nyfikenhet och rörelseglädje i fokus. Oavsett vilken nivå du idag är fysiskt aktiv och “tränar” på olika sätt: du som redan är igång får inspiration för att … Läs mer »
Rörelseinspiration 4/7 – naturparkour med gång- & löpteknik
Välkommen att inspireras till rörelse utan prestation och krav - denna förmiddag står nyfikenhet och rörelseglädje i fokus. Oavsett vilken nivå du idag är fysiskt aktiv och “tränar” på olika sätt: du som redan är igång får inspiration för att … Läs mer »
Närvaro i naturen 5/7 – Vandring och skogsbad
Välkommen till en vandring som har fokus på närvaro, nyfikenhet och rörelse i lugnt tempo. Naturvistelse tillsammans med lugna guidade övningar som vi gör under denna eftermiddag är ett fantastiskt verktyg för återhämtning och ökat välbefinnande. Under vandringen blir du … Läs mer »
Skogsbad juli
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som ger dig möjlighet att varva ner – under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara ”härvarande”. Vi ägnar en stund … Läs mer »
Miniretreat 28/6
Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under eftermiddagen. Vi inleder … Läs mer »
Vandra i Sverige – planering och säkerhet 27/6
Är du nybörjare på vandring? Kanske är du redan igång med lättare vandring och vill ha mer kunskap och inspiration kring utrustning och säkerhet? En väl genomtänkt planering ökar sannolikheten att du får en positiv upplevelse längs vägen och att … Läs mer »
Vandring – Rörelseglädje i naturen 7/6
Följ med oss ut i vackra Nåstenskogen och upplev både lugn och rörelseglädje i naturen! Vi tar oss via fjärilsstigen till området kring Rödmossen och spenderar tid i den omgivande naturskogen med mossbeklädda stockar och slingrande stigar. Denna eftermiddag erbjuder … Läs mer »
Mjukyoga – måndagar i juni
På dessa pass gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn. Tanken är att sträcka ut kroppen för att bli rörligare och att aktivera kroppens lugn-och-ro-system för att reducera stress. Vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, … Läs mer »
Yoga utomhus
Yoga utomhus – du får frisk luft samtidigt som du mjukar upp kroppen och kommer ner i varv omgiven av naturens element och lugnande effekt. Naturen hjälper till att hitta stillhet och fokus som vi med yogan vanligtvis söker. Förutom … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2020