Årets första kurser har startat, det går bra att hoppa på en kurs i efterhand i mån av plats. Följande datum gäller för kommande kurser & andra aktiviteter:
Mjukyoga måndagar start 27/1 (platser kvar).
MediYoga onsdagar start 29/1 (platser kvar). (Observera att kursen är flyttad till onsdagar, ingen kurs på fredagar)
Spiral stabilisering introduktionskurs, start 3/2 (fullbokad med väntelista) och 9/3 (platser kvar).
Workshop Spiral stabilisering – fortsättning, riktar sig till dig som har gått kurs tidigare och nu vill repetera och lära dig några nya övningar.
Läs mer om Spiral stabilisering här.
Miniretreat 22/2 – en förmiddag i tystnad (fullbokat).
Workshop ”Kreativ stresshantering” 28/2 och 27/3.
Skogsbad 7/3. Under ett skogsbad går vi ut i naturen och du får uppleva den välgörande effekten av att ”bada i skogens atmosfär” (även om det kan låta så – nej, det är inte bad i vatten/med badkläder under denna aktivitet). Det är däremot ett utmärkt sätt att utöva ”härvaro” när du blir guidad att använda dina sinnen mer medvetet och lugnt promenera i stadsskogens härliga natur.  Läs mer om skogsbad här.

Arbetar du någonstans där det finns ett behov av att komma ner i varv då och då? Jag kommer gärna till din arbetsplats och föreläser om och/eller guidar genom enkla yogaövningar som kan göras på stol. Ett annat mycket uppskattat upplägg är att kombinera övningar från improvisationsteater med exempelvis kommunikation eller stresshantering. Syftet kan vara att stärka ett team, öka problemlösningsförmågan, uppmuntra till återhämtning, förbättra kommunikationen och/eller i ett kreativt samarbete lära sig fördelar med att misslyckas tillsammans.

Hör av dig till mig så diskuterar vi vad som kan passa för er (och det är viktigt att veta – det finns inga som helst krav på att någon ska stå på scen bara för att improvisationsteater är en del i innehållet – i samråd med er utvecklar vi en workshop där deltagarna är med på sina egna villkor).

Läs mer här: Tjänster för företag.

/Lizah

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Workshop: stresshantering och utveckling
Denna workshop riktar sig till dig som vill minska stress, utvecklas på ett lättsamt sätt och öka kreativiteten. Välkommen till ett forum där du i första steget får varva ner; kropp och sinne får slappna av för en stund, släppa … Läs mer »
Skogsbad lördag 7/3
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som ger dig möjlighet att varva ner – under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara ”härvarande”. Vi ägnar en stund … Läs mer »
Introduktionskurs Spiral stabilisering, start 9/3
I Spiral stabilisering (SpS) strävar vi efter att öka aktiviteten i specifika muskelkedjor. När dessa är aktiva avlastas diskar och leder vilket bidrar till en förbättrad näringssättning och möjlighet till regenerering (återuppbyggnad/läkning). Övningarna i SpS ger förbättrad rörlighet, hållning, balans … Läs mer »
Miniretreat 22/2 (fullbokat)
Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en förmiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under förmiddagen. Vi inleder … Läs mer »
Mjukyoga start 27/1
Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn. Tanken är att sträcka ut kroppen för att bli rörligare och att aktivera kroppens lugn-och-ro-system för att reducera stress. Vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, … Läs mer »
MediYoga start 29/1
MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som har utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla sinnet. Varje pass består … Läs mer »
Introduktionskurs Spiral stabilisering, start 3/2
Fullbokad med väntelista I Spiral stabilisering (SpS) strävar vi efter att öka aktiviteten i specifika muskelkedjor. När dessa är aktiva avlastas diskar och leder vilket bidrar till en förbättrad näringssättning och möjlighet till regenerering (återuppbyggnad/läkning). Övningarna i SpS ger förbättrad … Läs mer »
Workshop Spiral stabilisering 29/3 – fortsättning
Denna eftermiddag riktar sig till dig som har erfarenhet av Spiral stabilisering sedan tidigare och nu vill repetera samt lära dig några nya övningar. Vi inleder med en stunds fokus på andning och repeterar sedan de grundläggande övningarna som fanns … Läs mer »
Första advent med MediYoga & fika
Välkommen till en lugn och avkopplande första advent! Du blir guidad genom ett lugnt yogapass som är framtaget av MediYogainstitutet,  passet innehåller mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. För vem? Denna aktivitet riktar sig till dig som har gått en … Läs mer »
Miniretreat 9/11
(1 plats kvar) Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2020