Hej,

nästa kurs Mjukyoga startar 25/4 och därefter återkommer kursen där vi har fokus på bra mat lagad på rena råvaror. Det blir en dag med både teori och praktik, du får äta gott och kommer hem med inspiration till goda matvanor. Läs mer här: 5:e maj.

I juli är det äntligen dags för årets stora nyhet Hälsoresa till Sälen! Denna resa är framtagen tillsammans med UrbanPaleoCenter och går av stapeln den 22/7-26/7. På programmet står enkla vandringar, bra mat och återhämtning genom yoga och spiral stabilisering. Resan passar lika bra för nybörjaren som för den mer vane, du behöver inga förkunskaper utan lägger alla aktiviteter utifrån din egen nivå. Läs mer här.

Vet du att Hållbar hälsa åker ut till företag och föreläser och håller i olika aktiviteter? Ett exempel på ett uppskattat upplägg är ”Utveckling genom kommunikation”. Vi blandar föreläsning med praktiska övningar och det blir både kompetensutveckling och underhållning. Läs mer här: Tjänster för företag.

Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor.

/Lizah

 

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Mjukyoga v.17-22
2 platser kvar Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och … Läs mer »
Kursdag med fokus på mat – 5/5
Vill du också ha goda matvanor i ditt liv som ger bra energi? På denna kurs pratar vi om – och lagar – mat som mättar och ger näring istället för “tomma kalorier”. Vår utgångspunkt är ”ren mat”, vilket för … Läs mer »
Hälsoresa Sälen 22-26 juli 2018
Följ med till de vackra svenska fjällen på en resa där hälsan står i centrum! Under dessa dagar fokuserar vi på att mjuka upp kroppen, äta bra mat och uppleva naturen - allt i ett lugnt tempo. Vi bor i … Läs mer »
Mjukyoga v.9-14
Fullbokad. Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och … Läs mer »
Näring & närvaro – Workshop 3/3
Vill du också ha goda matvanor i ditt liv som ger bra energi? På denna workshop pratar vi om - och lagar - mat som mättar och ger näring istället för “tomma kalorier”. Vår utgångspunkt är "ren mat", vilket för … Läs mer »
Miniretreat 24/3
En ledig plats. Varmt välkommen till en "miniretreat" den 24 mars – en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som … Läs mer »
Mjukyoga v.3-8
1 plats kvar, hör av dig om du vill hoppa på kursen i efterhand. Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma … Läs mer »
Introduktionskurs Spiral stabilisering v.5-12
Introduktionskurs Spiral stabilisering Tema: återhämtning Fullbokad Den här kursen syftar till att ge återhämtning  och avlastning både fysiskt och mentalt. De mjuka rörelserna som är grunden i Spiral Stabilisering (SpS) kombineras här med några andra områden som är viktiga för … Läs mer »
Miniretreat 2/12
OBS - ändrad lokal/adress, se nedan. 2 platser kvar. Varmt välkommen till en "miniretreat" den 2:a december – en förmiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom … Läs mer »
Inspirationsföreläsning Spiral stabilisering
Inspirationsföreläsning Spiral stabilisering med fokus nedvarvning Är du nyfiken på Spiral stabilisering? En inspirationsföreläsning kan passa bra för att få en grundläggande förståelse för vad Spiral stabilisering är. Utöver kortfattad teori blir det praktiska övningar då du får prova några … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2018