Hej,

årets första kurser har startat och nästa start är en yogakurs den 28/2, läs mer här.

Hållbar hälsa samarbetar med UrbanPaleoCenter och vi presenterar i vår ett nytt upplägg med fokus på mat; näring och närvaro. Välkommen till en workshop den 3/3 som ger dig inspiration, recept och tips på din väg mot nya goda vanor.

Vet du att Hållbar hälsa åker ut till företag och föreläser och håller i olika aktiviteter? Ett exempel på ett uppskattat upplägg är ”Utveckling genom kommunikation”. Vi blandar föreläsning med praktiska övningar och det blir både kompetensutveckling och underhållning. Läs mer här: Tjänster för företag.

Planering pågår dessutom för några helt nya spännande upplägg, det är aktiviteter som kommer att ske under 2018. Mer information kommer snart.

Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor.

/Lizah

 

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Mjukyoga v.9-14
Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och har … Läs mer »
Näring & närvaro – Workshop 3/3
Vill du också ha goda matvanor i ditt liv som ger bra energi? På denna workshop pratar vi om - och lagar - mat som mättar och ger näring istället för “tomma kalorier”. Vår utgångspunkt är "ren mat", vilket för … Läs mer »
Miniretreat 24/3
2 platser kvar Varmt välkommen till en "miniretreat" den 24 mars – en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som … Läs mer »
Mjukyoga v.3-8
1 plats kvar, hör av dig om du vill hoppa på kursen i efterhand. Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma … Läs mer »
Introduktionskurs Spiral stabilisering v.5-12
Introduktionskurs Spiral stabilisering Tema: återhämtning Fullbokad Den här kursen syftar till att ge återhämtning  och avlastning både fysiskt och mentalt. De mjuka rörelserna som är grunden i Spiral Stabilisering (SpS) kombineras här med några andra områden som är viktiga för … Läs mer »
Miniretreat 2/12
OBS - ändrad lokal/adress, se nedan. 2 platser kvar. Varmt välkommen till en "miniretreat" den 2:a december – en förmiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom … Läs mer »
Inspirationsföreläsning Spiral stabilisering
Inspirationsföreläsning Spiral stabilisering med fokus nedvarvning Är du nyfiken på Spiral stabilisering? En inspirationsföreläsning kan passa bra för att få en grundläggande förståelse för vad Spiral stabilisering är. Utöver kortfattad teori blir det praktiska övningar då du får prova några … Läs mer »
Mjukyoga v.43-48
Det finns några platser kvar till denna kurs. Hör av dig om du vill komma, det går bra även fast vi har startat. Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att … Läs mer »
Introduktionskurs i Spiral stabilisering/Helgkurs
Under denna kurs går vi igenom grundläggande övningar inom Spiral stabilisering (SpS) som ger förbättrad rörlighet,  balans och stabilitet. Vi träffas vid två tillfällen på vardera 4 timmar. Vid första tillfället får du en teoretisk och praktisk genomgång av vad … Läs mer »
”Lyxlördag” med yoga & mat 30/9
⇒  Det finns ett par platser kvar till denna dag, hör av dig snarast om du vill komma, till helena@landetyoga.se eller telefon 0735-71 91 83 Kickstarta hösten och unna dig en dag fylld av skön rörelse, avslappning och näringsrik mat! … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2018