Efter en lång, varm sommar som bland annat innehöll en härlig Hälsoresa till Sälen är det nu dags att planera höstens aktiviteter. Nästa yogakurs utgår från MediYoga och startar 5/9, läs mer här.

Vet du att Hållbar hälsa åker ut till företag och föreläser och håller i olika aktiviteter? Ett exempel på ett uppskattat upplägg är ”Utveckling genom kommunikation” där vi är flera föreläsare/ledare som blandar föreläsning med praktiska övningar. Det blir både kompetensutveckling och underhållning – en riktigt bra kombination. Läs mer här: Tjänster för företag.

Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor.

/Lizah

 

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

MediYoga v.36-42
Kurs i MediYoga – Medicinsk Yoga Under denna kurs gör vi ett flertal olika pass som alla är framtagna av MediYoga Institutet. Som alltid är passen tänkta att hjälpa till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla … Läs mer »
Hälsoresa Sälen 22-26 juli 2018
1 plats kvar Följ med till de vackra svenska fjällen på en resa där hälsan står i centrum! Under dessa dagar fokuserar vi på att mjuka upp kroppen, äta bra mat och uppleva naturen - allt i ett lugnt tempo. … Läs mer »
Mjukyoga v.23-28
Under denna kurs möter mjuka rörelser från hathayogan övningar från MediYoga. Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och blandas från hathayoga och … Läs mer »
Miniretreat med MediYoga 2/6
Varmt välkommen till en "miniretreat" den 2:a juni – en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom två lugna yogapass som är framtagna av MediYogainstitutet - ett baspass och ett pass för binjurar/stressreducering. Passen innehåller … Läs mer »
Mjukyoga v.17-22
1 plats kvar Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och … Läs mer »
Kursdag med fokus på mat – 5/5
Vill du också ha goda matvanor i ditt liv som ger bra energi? På denna kurs pratar vi om – och lagar – mat som mättar och ger näring istället för “tomma kalorier”. Vår utgångspunkt är ”ren mat”, vilket för … Läs mer »
Mjukyoga v.9-14
Fullbokad. Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och … Läs mer »
Näring & närvaro – Workshop 3/3
Vill du också ha goda matvanor i ditt liv som ger bra energi? På denna workshop pratar vi om - och lagar - mat som mättar och ger näring istället för “tomma kalorier”. Vår utgångspunkt är "ren mat", vilket för … Läs mer »
Miniretreat 24/3
En ledig plats. Varmt välkommen till en "miniretreat" den 24 mars – en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som … Läs mer »
Mjukyoga v.3-8
1 plats kvar, hör av dig om du vill hoppa på kursen i efterhand. Under denna kurs gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn.  Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2018