Årets första kurser har startat, våren närmar sig och planering för kommande aktiviteter är i full gång. I februari och mars är du välkommen på en annorlunda ”after-work”: varannan fredag har du möjlighet att ladda om inför helgen med ett yogapass. Drop-in i mån av plats, hör av dig om du vill komma på ett eller flera pass. Läs mer om de olika passen här.

Arbetar du någonstans där det finns ett behov av att komma ner i varv då och då? Jag kommer gärna till din arbetsplats och föreläser om och/eller guidar genom enkla yogaövningar som kan göras på stol. Läs mer här: Tjänster för företag.

/Lizah

 

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Fredagsyoga februari och mars
Välkommen att yoga på en fredag - det blir som en annan sorts "AW" och du får möjlighet att släppa veckan och ladda om inför helgen. Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Samtliga pass inleds med fokus på andning och … Läs mer »
Kommunikation & närvaro – start 30/1
Denna kurs ger dig möjlighet att lära känna dig själv bättre och få en ökad medvetenhet i kommunikation som du har med dig själv och med andra människor. Vad påverkar dig när du tar beslut? Vad är det som ligger … Läs mer »
Kurs MediYoga start 23/1
Kurs i MediYoga – Medicinsk Yoga MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och … Läs mer »
Mellandagsretreat 29/12
Mellandagsretreaten är fullbokad. Vill du boka reservplats? Hör i så fall av dig till mediyogamanda@gmail.com Välkommen till ett vilsamt och energigivande yogaretreat i mellandagarna! Julen förknippas ofta med värme och gemenskap men kan samtidigt skapa en del arbete för att … Läs mer »
Introduktionskurs Spiral stabilisering, start v.43
I Spiral stabilisering (SpS) strävar vi efter att öka aktiviteten i specifika muskelkedjor. När dessa är aktiva avlastas diskar och leder vilket bidrar till en förbättrad näringssättning och möjlighet till regenerering (återuppbyggnad/läkning). Övningarna i SpS ger förbättrad rörlighet, hållning, balans … Läs mer »
Kurs MediYoga, start v.44
Kurs i MediYoga – Medicinsk Yoga Under denna kurs gör vi ett flertal olika pass som alla är framtagna av MediYoga Institutet. Som alltid är passen tänkta att hjälpa till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla … Läs mer »
Kurs MediYoga start v.36
Kurs i MediYoga – Medicinsk Yoga Under denna kurs gör vi ett flertal olika pass som alla är framtagna av MediYoga Institutet. Som alltid är passen tänkta att hjälpa till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla … Läs mer »
Hälsoresa Sälen 22-26 juli 2018
1 plats kvar Följ med till de vackra svenska fjällen på en resa där hälsan står i centrum! Under dessa dagar fokuserar vi på att mjuka upp kroppen, äta bra mat och uppleva naturen - allt i ett lugnt tempo. … Läs mer »
Mjukyoga, start v.23
Under denna kurs möter mjuka rörelser från hathayogan övningar från MediYoga. Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och blandas från hathayoga och … Läs mer »
Miniretreat med MediYoga 2/6
Varmt välkommen till en "miniretreat" den 2:a juni – en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom två lugna yogapass som är framtagna av MediYogainstitutet - ett baspass och ett pass för binjurar/stressreducering. Passen innehåller … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2019