Bli ditt bästa jag 2018! Kursdag 10/2

januari 8, 2018

Utveckla dig själv och nå dina mål – kursdag i samarbete med Anneli Östberg
Denna kurs riktar sig till dig som vill utvecklas och skapa förutsättningar för att nå framgång – oavsett om det i huvudsak gäller din egen hälsa eller andra delar i livet såsom karriär eller dina relationer till andra människor. 

Under dagen ligger fokus på att plocka fram och stärka de beteenden du vill ha, både i medgång och i motgång. Genom föreläsning, övningar och egen reflektion får du möjlighet att öka din självkännedom vilket möjliggör förändringar. Detta lägger en bra grund för att du ska kunna leva det liv du vill!

Du får konkreta redskap med dig hem för att fortsätta leda dig själv till en hållbar hälsa och positiv utveckling, i materialet ingår en CD/USB med övningar för återhämtning.

Ur innehållet:
Acceptans – Att kunna konstatera och acceptera, även i   och efter tuffa situationer.
Värderingar – Hur  mina värderingar styr mina beteenden
Målbilder – Skapa målbilder och en handlingsplan för våren 2018
Avlastning och återhämtning fysiskt och mentalt – övningar för att komma ner i varv och hitta fokus.

För vem?
Inga förkunskaper krävs, det du behöver bidra med är nyfiken och en vilja att utveckla dig själv, din kommunikation och därmed ditt välmående.

Vad ingår?
En heldag med föreläsningar, praktiska övningar, material, lunch och fika. Måltiderna serveras på PriMaten som arbetar med lokala primärproducenter. PriMaten har som mission att tillgängliggöra mat som i alla avseenden är god. God smak, god hälsa och god (liten) klimat- & miljöpåverkan. Det finns alternativ med kött, vegetariskt, laktosfritt och glutenfritt.

Datum och tid:
Lördag 10/2 kl.09.00-16.30

Plats:
PriMaten, Dag Hammarskjölds väg, Science park, Uppsala.

Kostnad:
955 kr.

Kursledare:
Anneli Östberg har 30 års erfarenhet inom pedagogiska och coachande yrken och därmed en gedigen kompetens i att utveckla individer, grupper och organisationer. Under nio år arbetade hon som förbundskapten i svenska landslaget i orientering. Under dessa år (2005 tom 2013) tog landslaget 55 VM-medaljer.
Anneli är utbildad coach, KBT-terapeut och har även certifiering inom ACT och metakommunikation. Hon föreläser och utbildar inom ledarskap för företag, landsting, förbund och kommuner. Anneli arbetar även som idrottpsykologisk rådgivare för aktiva inom olika idrotter.

Lizah Almgren driver företaget Hållbar hälsa och arbetar sedan 2009 med kurser och föreläsningar inom områden som yoga, stresshantering, Spiral stabilisering och kommunikation. Lizah är utbildad inom flera områden som är relaterade till fysisk och mental träning och återhämtning, bland annat Stress- & friskvårdsterapeut samt instruktör i Medicinsk Yoga och Spiral stabilisering. Dessutom har Lizah ett stort intresse för två andra områden, mat och kommunikation: mat som gör gott för hälsan och kommunikation som sker inom och mellan människor.

Anmälan och frågor:
t
ill kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22. Ange följande i din anmälan:
– 
  Faktureringsadress och mobilnummer.
–   
Ditt val avseende mat: animaliskt/vegetariskt/veganskt samt eventuell matallergi

Betalning:
Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande. Du kan dock överlåta din plats till någon annan utan extra kostnad om du får förhinder.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2018