Workshop 30/9 & 18/10: stresshantering och kreativitet

september 23, 2019

Dessa två workshops riktar sig till dig som vill minska stress, utvecklas på ett lättsamt sätt och öka kreativiteten.

Välkommen till ett forum där du i första steget får varva ner; kropp och sinne får slappna av för en stund, släppa taget om eventuell stress och “måsten/borden”.  Som steg två fyller vi på med ny energi genom kreativitetsövningar som lockar fram skratt och får hjärnan att bryta invanda mönster. 

Det inledningsvis lugna tempot i kombination med efterföljande lättsamma övningar ger dig möjlighet att utvecklas medan du samtidigt har roligt. Många studier har gjorts på skrattets välgörande förmåga, speciellt när det gäller stress. Skratt minskar stress och lindrar spänningar, oro och rädsla. Efter att ha deltagit på en sådan här workshop blir du helt enkelt bättre på att upptäcka möjligheter och se saker ur nya perspektiv. 

ALLA är välkomna – ingen tidigare erfarenhet krävs och alla former av prestationskrav lämnas utanför dörren. Välkommen som du är! 

Dessa workshops är ett samarbete mellan Hållbar Hälsa och Mind Melt där de positiva effekterna av djupandning och avslappning blandas med lättsamma övningar som sätter igång hjärncellerna och lockar fram skratt, glädje och kreativitet. I detta kravfria forum får du exempelvis öva dig i att “göra fel” och utforska din spontana sida.

Måndag 30/9 kl.19.00 – 20.30 – Möjligheternas måndag 

Inled nya veckan avslappnad och kreativ 

Fredag 18/10 kl.17.00 – 18.30 – “After work”

Släpp taget om veckan som varit och ladda om inför helgen!

Dag och tid: Måndag 30/9 kl.19.00-20.30 och fredag 18/10 kl.17.00 – 18.30,

Ledare: Lizah Almgren,Stress- och friskvårdsterapeut & yogainstruktör som driver Hållbar hälsa sedan 10 år tillbaka. Maximilian Hansen, improvisatör med över 15 års erfarenhet både nationellt och internationellt/Mind Melt.

Kostnad: 250 kr/tillfälle.

Plats: Tamarind hälsostudio i Eriksberg, Glimmervägen 2, Uppsala. Karta hittar du här.  Det är gratis att parkera på närliggande gator.

Anmälan och betalning: Anmälan via denna länk. Avgiften faktureras i förskott. Begränsat antal platser.

Frågor? Hör av dig till Lizah på kontakt@hallbarhalsa.org / 073-399 37 22 eller till Maximilian på kontakt@mindmelt.se / 073-704 41 22

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2019