Kickstarta 2018 med bra mat & träning!

december 22, 2017

Många har visat intresse för ”Kickstart 2018”, men tyvärr har vi inte nått upp till minsta antal deltagare som behövs för att kunna genomföra aktiviteten.

Vi har har tagit till oss de idéer/den feedback vi har fått sedan vi gick ut med informationen, vi ser över om vi kan hitta ett mer flexibelt upplägg som gör det tillgängligt för fler. Vi hoppas kunna komma med ett nytt förslag under våren. Hör gärna av dig om du har några tankar och idéer kring detta!

/Hållbar hälsa, PriMaten och I´m a runner


Kickstart 2018

en “notox” fylld av bra mat & rörelse


Låt dig inspireras till goda vanor när du får känna effekten av att äta bra mat och att starta dagen med bra rörelse flera dagar i rad. Vi erbjuder dig tre dagar som på morgonen innehåller ett pass med fokus på mjuka rörelser som är avlastande för kroppen och hjälper dig till bättre hållning balans, rörlighet och stabilitet. Efter passet får du hela dagens måltider med dig (frukost, lunch, middag och mellanmål) och kan se fram emot att njuta av god mat som är lagad från grunden på schyssta råvaror!


När?
O
nsdag – fredag 10-12/1 2018

Vad ingår?
Tre dagar med mat och träning (se detaljerat innehåll nedan).

Var?
Rosendal och Science Park, Uppsala.

Vad kostar det?
1.750 kr.

Anmälan och frågor:
Anmälan senast torsdag 4/1 till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22.

Ange följande i din anmälan:
  –   Faktureringsadress och mobilnummer.
–   Ditt val avseende mat: animaliskt/vegetariskt/veganskt samt eventuell matallergi

Betalning:
Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande. Du kan dock överlåta din plats till någon annan utan extra kostnad om du får förhinder.
Anmälan senast torsdag 4/1.
För att genomföras krävs minst 10 anmälda i en grupp.

Maten
PriMaten står för matdelen. Här kompromissas inte med råvaror! PriMaten jobbar med lokala primärproducenter som de känner och litar på, och förädlar sedan råvarorna från grunden i köket i Science Park.

Största delen av innehållet i ditt matpaket är grönsaker av bästa kvalité. Du kan välja mellan följande innehåll:

  • Animaliskt (inslag av kött från ko/gris/fågel/fisk)
  • Vegetariskt (kan innehålla ägg, honung)
  • Veganskt

Varje dag får du ett matpaket som innehåller:

1 frukost
1 lunch
1 middag
2 mellanmål
2 tepåsar Pukka
1 flaska kombucha
1 rawfood bakverk (endast fredagen)

Träningen
Hållbar hälsa och I´m a runner står för träningen som sker varje morgon 10-12/1. Fokus ligger på Spiral stabilisering (SpS) vilket är en mjuk träningsform som ger bättre hållning, balans, rörlighet och stabilitet. Övningarna avlastar och återhämtar kroppen från den fysiska utmaning/belastning som vardagen innebär. Läs mer om Spiral stabilisering här.

Du kan välja mellan två alternativ:

Nybörjare
Du som är nybörjare på Spiral stabilisering får en kort teorigenomgång och därefter får du lära dig grundläggande övningar i Spiral stabilisering. Vi ägnar också tid åt andningsövningar som vi anser är centrala för att minska stress/spänningar i kropp och sinne. Digitalt material som beskriver grunderna ingår.

Tiden för detta pass är kl.08.00 – 08.55

Erfaren
Du som har erfarenhet av Spiral stabilisering och redan har koll på grunderna är välkommen i denna grupp. Ingen teorigenomgång – vi kör på med övningar som du redan är van vid och ägnar även på dessa pass en liten stund åt andningsövningar som vi anser är centrala för att minska stress/spänningar i kropp och sinne.
Tiden för detta pass är kl.07.00 – 07.55

Varmt välkommen med din anmälan!


Vilka är vi?
Vi som presenterar detta upplägg är Hållbar hälsa, PriMaten och I´m a runner. Vi är tre företag som tror på “notox” snarare än “detox” – om du ger din kropp ren mat och skonsamma, avlastande rörelser så får den möjlighet att vara funktionell och frisk! Vi tänker oss detta som ett sätt att komma igång och vill uppmuntra och inspirera till en livsstil som i långa loppet leder till goda hälsovinster.

 

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2018