Kurs: personlig utveckling och livsbalans

september 2, 2019

Har du någon gång tänkt att du inte lever livet som du egentligen vill? Eller har det hänt något som har förändrat din livssituation, så att du inte vet hur du ska komma vidare? När livet går på tomgång eller snurrar för fort, eller din livssituation har förändrats, kan det vara svårt att finna livsbalans och kraft att fokusera på nuet och blicka framåt.

Den här kursen riktar sig till dig som på något sätt vill ha ut mer av livet och göra en förändring, men känner att du behöver hjälp att komma igång. Kursen ger dig en introduktion till yoga och coaching som verktyg för att ta reda på vad det där “egentligen” är och hur du når dit. Genom enkla yogaövningar vill vi hjälpa dig att bli mer “härvarande” och medveten om dina önskningar och inre behov. Med coaching skapar vi förutsättningar för genomtänkta val och mer medvetna prioriteringar för en meningsfull vardag.

Kursen är ett samarbete mellan Lizah Almgren från Hållbar hälsa och Malin Hänsch från CorRelations. Den omfattar 3 gruppträffar à 2 timmar samt ett enskilt samtal som bokas in separat. Varje gruppträff inleds med ett kortare yogapass, som syftar till att ge avslappning och närvaro, följt av en föreläsning. Alla kan delta i yogan oavsett förutsättningar.

De tre träffarnas föreläsningar har följande teman:

1: Skapa förutsättningar – rörelser, andning och medveten närvaro (Lizah Almgren)
2: Livshändelser – känslomässiga förluster (Malin Hänsch)
3: Medvetna val – personlig coaching (Malin Hänsch)

Datum och tid: 7, 14 och 21 oktober (måndagar) kl.18.45–20.45
Plats: Tamarind hälsostudio, Glimmervägen 2, Uppsala
Kursledare: Lizah Almgren och Malin Hänsch
Kursavgift: 1 490 kr vilket inkluderar 3 tillfällen à 2 tim i grupp, 1 enskilt samtal à 60 min (värde 1 090 kr) samt lättare fika. Samtalet bokas med Malin Hänsch och genomförs när det passar dig inom 4 veckor efter avslutad kurs.

Anmälan: via e-post till kontakt@hallbarhalsa.org eller ring 073-399 37 22. Uppge din e-postadress, telefonnummer, faktureringsadress samt eventuella fysiska besvär.
Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande.
Minst 8 och max 15 deltagare.
Läs mer om Malin här: www.correlations.se

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2019