En förmiddag i tystnad – ”Miniretreat” 18/6 (Fullbokad)

maj 31, 2016

(Fullbokad)

Den 18:e juni är det dags för en ”miniretreat” – en förmiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avspänning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under förmiddagen. Denna förmiddag blir en paus från vardagen och ger möjlighet att komma ner i varv och fylla på med ny energi.

Alla är välkomna eftersom övningarna kan utföras utan några som helst förkunskaper och alla utgår ifrån sina egna förutsättningar.

Vi håller till vid Ultuna i Work&Meets ljusa, fina lokaler i en lugn miljö med naturen nära. Ta gärna med egen yogamatta. Det finns några mattor att låna, meddela till vid anmälan om du vill låna en matta.

Datum och tid: Lördag 18 juni kl.09.30 – 12.30

Kostnad: 395 kr. Fika ingår som är gjord på ekologiska råvaror och fritt från laktos, gluten och vitt socker.

Anmälan och betalning: Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella matpreferenser och fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande.

Ledare: Lizah Almgren.

Plats:Work&Meet,Ulls Väg 30A (Ultuna), Uppsala.

Det är lätt att ta sig med bil eller med kollektivtrafik till Work&Meet. Parkering är gratis vid lokalen för dig som kommer med bil. Om du åker buss är det ca. 20 meter att promenera från busshållplatsen. Detaljerad vägbeskrivning och övrig praktisk information kommer några dagar innan retreatdagen.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024