Endagsretreat 12/3 – Fullbokat

december 9, 2015

Retreatdagen är fullbokad. Hör av dig till mig om du vill stå på väntelista ifall det blir någon avbokning.

I mars är det dags för den nionde upplagan av en retreatdag med detta upplägg. Dagen kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. En dag då du får rikta fokus mot dig själv, släppa måsten och eventuella prestationskrav. Så här har några tidigare deltagare sagt om retreatdagen:

”Att deltaga i en retreatdag gör verkligen skillnad för livskvalitén.”

”En härlig dag i tystnad, där Lizah på ett lugnt och tryggt sätt guidade mig igenom meditation, yoga och andningsövningar. Inspirerande, lugnande och utvecklande. En upplevelse jag varmt rekommenderar!”

”Vill sända ett stort Tack för en fantastisk dag i lördags. Du förmedlar både lugn, kompetens och en väldigt trygg atmosfär att vara i. Gillade även upplägget. En utvärdering från mig ger full pott.”

”Hittat tillbaka till det inre lugnet som varit borta under lång period.”

”Lugn och ro infann sig i sinnet och i kroppen. Mycket bra i sin helhet!”

”En möjlighet att bara VARA. Utan några som helst prestationskrav. Så skönt! Ett andningshål i vardagen. Tack för en givande dag!”

Under dagen blir du guidad genom olika övningar; mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under hela dagen. Denna endagsretreat blir en paus från vardagens sorl som ger möjlighet att komma ner i varv och fylla på med ny energi.

Alla är välkomna eftersom övningarna kan utföras utan några som helst förkunskaper och alla utgår ifrån sina egna förutsättningar.

Precis som förra gången håller vi till vid Ultuna i Work&Meets ljusa, fina lokaler i en lugn miljö med naturen nära.

Datum och tid: Lördag 12 mars kl.10.00 – 16.30

Kostnad: 750 kr. Lunch och fika ingår. Maten som serveras är i högsta möjliga grad baserad på ekologiska råvaror. Det finns vegetariska-, laktosfria och glutenfria alternativ.

Anmälan och betalning: Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella matpreferenser och fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande.

Ledare: Lizah Almgren.

Plats:Work&Meet,Ulls Väg 30A (Ultuna), Uppsala.

Det är lätt att ta sig med bil eller med kollektivtrafik till Work&Meet. Parkering är gratis vid lokalen för dig som kommer med bil. Om du åker buss är det ca. 20 meter att promenera från busshållplatsen. Detaljerad vägbeskrivning och övrig praktisk information kommer några dagar innan retreatdagen.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024