Endagsretreat 4:e februari (2 platser kvar)

december 15, 2016

I februari är det dags igen! Det är för elfte gången jag anordnar en retreatdag med detta upplägg. Dagen kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. En dag då du får rikta fokus mot dig själv, släppa måsten och eventuella prestationskrav.

Under dagen blir du guidad genom olika övningar; mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. Vi gör relativt enkla fysiska övningar/positioner och det är bra att veta att dagen innehåller mycket fokus på andra delar som ingår i yoga: exempelvis andning, avslappning och meditation. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under hela dagen. Denna endagsretreat blir en paus från vardagens sorl som ger möjlighet att komma ner i varv och fylla på med ny energi.

Alla är välkomna eftersom övningarna kan utföras utan några som helst förkunskaper och alla utgår ifrån sina egna förutsättningar.

Precis som förra gången håller vi till vid Ultuna i Work&Meets ljusa, fina lokaler i en lugn miljö med naturen nära.

Datum och tid: Lördag 4:e februari kl.10.00 – 16.30

Kostnad: 795 kr. Lunch och fika ingår. Maten som serveras är i högsta möjliga grad baserad på ekologiska råvaror. Det finns vegetariska-, laktosfria och glutenfria alternativ.

Anmälan och betalning: Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella matpreferenser och fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande.

Ledare: Lizah Almgren.

Plats:Work&Meet,Ulls Väg 30A (Ultuna), Uppsala.

Det är lätt att ta sig med bil eller med kollektivtrafik till Work&Meet. Parkering är gratis vid lokalen för dig som kommer med bil. Om du åker buss är det ca. 20 meter att promenera från busshållplatsen. Detaljerad vägbeskrivning och övrig praktisk information kommer några dagar innan retreatdagen.

Så här har några av de som tidigare deltagit sagt om retreatdagen:

”Dagen som helhet var mycket bra. Skönt att spendera en hel dag i lugn och tystnad. Att vara tyst kändes först nästan lite jobbigt men sen som att det gav en otrolig effekt på lugnet i kroppen – det kändes som att det förstärkte hela effekten av dagen. Häftigt!”

”Att deltaga i en retreatdag gör verkligen skillnad för livskvalitén.”

”Var lite orolig på väg till kursen att jag skulle få “myror i brallan” redan innan lunch Ler Men jag njöt av yogan hela dagen igenom, så den gav mig uppenbarligen både lugn och tålamod nog att lyssna inåt och på kroppen hela dagen. Jag insåg i slutet av dagen vad mycket bättre man skulle må och känna sig om det ingick i vardagen att lyssna lika mycket på kroppens signaler som på hjärnan och allt och alla runtomkring! Det kan vara svårt att få tid och tillfälle till det här i ett redan fullspäckat schema, så det var ett välkommet och välbehövligt retreat.”

”En härlig dag i tystnad, där Lizah på ett lugnt och tryggt sätt guidade mig igenom meditation, yoga och andningsövningar. Inspirerande, lugnande och utvecklande. En upplevelse jag varmt rekommenderar!”

”Komma ner i varv. Eftertanke. Känna efter vad jag vill.”

”Insikt och påminnelse av tekniker som gör mig mer närvarande här och nu samt lugnare.”

”Bra upplägg. Behövs pauser för att kunna fokusera och orka. Bra variation.”

”Vill sända ett stort Tack för en fantastisk dag i lördags. Du förmedlar både lugn, kompetens och en väldigt trygg atmosfär att vara i. Gillade även upplägget. En utvärdering från mig ger full pott.”

”Hittat tillbaka till det inre lugnet som varit borta under lång period.”

”Lugn och ro infann sig i sinnet och i kroppen. Mycket bra i sin helhet!”

”En möjlighet att bara VARA. Utan några som helst prestationskrav. Så skönt! Ett andningshål i vardagen. Tack för en givande dag!”

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024