Grundkurs i MediYoga (Medicinsk Yoga) VT 2016

december 9, 2015

MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning och ökar din kroppskännedom. Varje pass består av inkännande lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation.

Grundkursen riktar sig till dig som söker en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform, oavsett om du känner dig frisk eller för att du har någon form av fysiska besvär och därför behöver en mjukare yogaform.

Under kursen får du prova ett flertal olika pass som är framtagna av MediYoga Institutet. Vi går steg för steg igenom begrepp och tekniker som används inom MediYoga, inga förkunskaper krävs därför. Alla är välkomna, både nybörjare och vana yogautövare (på båda kurserna).

Kursstart:
onsdag 13/1 kl. 16.30 – 18.00

Omfattning:
8 kurstillfällen a´1,5 timme.

Observera att kursen har uppehåll v.6. (Sista kurstillfället är onsdag 23/3.)

Plats: WinWin Yoga, Svartbäcksgatan 23, Uppsala. Yogamattor och filtar finns på plats.

Kursavgift: 1.550 kr. 10 % avdrag för student, pensionär, sjukskriven eller arbetslös. Kursavgiften kan betalas med Friskvårdskuponger/friskvårdscheckar. Kom ihåg att vid anmälan ange om du är berättigad till rabatt eller vill betala med kuponger/checkar.

Anmälan och betalning: till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott och betalas innan kursstart. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande. Klicka här för att läsa mer om boknings- och betalningsvillkor.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024