Inspirationskväll på PriMaten 9/3

mars 3, 2016

Välkommen att inspireras på restaurang PriMaten onsdag 9/3!
Endast ett fåtal platser kvar, anmäl dig till info@primaten.org
(observera att ingen bekräftelse kommer på anmälan)

PriMaten_logo_jpg

I likhet med Hållbar hälsa så har PriMaten en stark tro på att vi kan hitta ledtrådar till ett friskt starkt liv genom en naturlig livsstil. Det gäller mat, såväl som rörelse, relationer, kommunikation och mental inställning.

Hållbar hälsa är en del i ett långsiktigt samarbete där vi framöver kommer att erbjuda fler aktiviteter kopplat till en hälsofrämjande livsstil. Denna kväll får du veta mer om några av aktiviteterna och om företagen i samarbetet.

Du är välkommen från kl. 18.30 för att mingla med oss och alla andra trevliga kunder och få något att mumsa på. PriMaten bjuder på kombucha, tilltugg/fingerfoods och om du är mer hungrig så finns sallader, mackor och godsaker till försäljning.

Kl.19.00 får du höra Lars Fahlén reflektera kring varför han startade PriMaten och vad som nu är på gång. Därefter följer korta presentationer av oss som är med i samarbetet och dessutom får du provsmaka en ny produkt som är framtagen av ett ungt medvetet Uppsalaföretag som vi gillar. De har precis som oss andra ett intresse för träning, kost och livsstil.

Inspirationskvällen är kostnadsfri.

Datum och tid: onsdag 9/3 kl.18.30-21.00.

Anmälan: senast 6/3. Antalet platser är begränsade, så anmäl dig snarast genom att skicka ett mail med ditt namn till: info@primaten.org och skriv ”9 mars” i ämnesraden.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024