« Tillbaka till Kontakt / Hitta hit

När du får plats på en kurs/aktivitet får du en bekräftelse med en faktura där du ser datum när betalningen skall ha inkommit till oss. Avgiften faktureras alltså i förskott och skall vara betald innan aktuell kurs/aktivitet startar.

Din plats blir definitiv när betalningen har kommit in. Om du av någon anledning inte kan betala avgiften enligt förfallodatum på fakturan behöver du meddela detta, annars kan din plats gå till någon på väntelistan.

Vid lågt deltagarantal kan aktiviteter komma att ställas in. Om så sker får du alltid tillbaka hela avgiften.

Platserna på kurser/aktiviteter är vanligtvis begränsade och anmälan därför bindande. Bindande anmälan innebär att du i de flesta fall kan avboka din plats senast 14 dagar innan kursstart utan kostnad. Avbokning görs via e-post eller telefon och vi måste ha bekräftat den. Vid avbokning som sker minst 14 dagar före kursstart återbetalas kursavgiften om inte annat är specificerat för en aktivitet. Detta står i dessa fall specificerat på hemsidan i informationen som är kopplad till just denna aktivitet.

Vid avbokning senare än 14 dagar innan start av kurs/aktivitet gäller följande:

  • Om du avbokar din plats 5-14 dagar innan start debiteras vanligtvis en administrativ avgift/bokningsavgift om 200 kr. För vissa aktiviteter kan bokningsavgiften vara högre och i dessa fall står detta specificerat på hemsidan.
  • Om du avbokar din plats 1-4 dagar innan start debiteras hela kursavgiften.

För aktiviteter som har andra villkor står detta specificerat på hemsidan i informationen som är kopplad till just denna aktivitet.

Observera att utebliven betalning eller utebliven närvaro inte gäller som avbokning.

Vid sjukdom/skada som uppstår före kurs/aktivitet har startat
Om sjukdom eller akut skada/situation uppstår innan aktuell kurs/aktivitet har startat och som gör att du inte kan deltaga (men det är mindre än 10 dagar kvar till start) återbetalas kursavgiften minus en administrativ avgift/bokningsavgift per person/bokad plats om 200 kr (eller annan angiven avgift) vid uppvisande av läkarintyg.

 

Vid avbruten kurs/sjukdom/förhinder vid ett eller flera tillfällen:

Inbetald avgift återbetalas ej vid avbruten kurs. När en kurs/aktivitet har startat och ditt deltagande uteblir vid enstaka eller upprepade tillfällen utgår ej ersättning. Du får dock gärna ta igen det du har missat på andra pågående och kommande kurser i mån av plats. Du behöver då själv ta reda på när det finns ledig plats, detta gör du genom att ringa eller skicka e-post till oss.

Undantag görs om du blir sjuk eller skadar dig så att du inte kan fullfölja kursen/aktiviteten och kan uppvisa ett läkarintyg på detta. I sådant fall förs den avgift som avser kvarstående tillfällen i första hand över till en kommande kurs/aktivitet och i andra hand betalas avgiften tillbaka minus en administrativ avgift/bokningsavgift om 200 kr eller annan angiven avgift.

  • Villkor för bokning, avbokning, återbetalning
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024