Kurs MediYoga start 23/1

december 17, 2018

Kurs i MediYoga – Medicinsk Yoga

MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla sinnet. Varje pass består av inkännande, lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation.

Kursen riktar sig till dig som söker en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform, oavsett om du känner dig frisk eller om du har några förutsättningar som gör att du behöver en mjukare yogaform.

Under kursen gör ett antal olika pass som är framtagna av MediYoga Institutet.
Både nybörjare och vana yogautövare är välkomna på kursen. Om du är nybörjare på MediYoga ses vi redan kl.16.30 den 23/1, då går vi igenom några begrepp och tekniker som används inom MediYoga.

Kursstart: onsdag 23/1 kl. 17.00 – 18.30

Omfattning: 6 kurstillfällen a´1,5 timme
Kursen går varannan vecka, följande datum: 23/1, 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 3/4

Kursledare: Lizah Almgren

Plats: Rundelsgränd 2A, Uppsala

Kursavgift: 1.095 kr

Enstaka tillfällen: 225 kr
Du som vill/kan komma endast vid enstaka tillfällen kan boka in dig i mån av plats och det är då möjligt att betala per gång. Det lönar sig alltid att boka in sig på en hel kurs – därav blir pris per gång högre än om du bokar hela kursen samtidigt.
OBS – även föranmälan till enstaka tillfällen. De som bokar in sig på en hel kurs har förtur på platserna, sen pusslar jag med lediga platser.

Anmälan och betalning: till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott och betalas i samband med kursstart.

Övrigt: Yogamattor, filtar, kuddar, pallar finns att låna. Ta med om du vill ha egen matta/filt.

Antal deltagare: Minst 6 och max 10 på denna kurs.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024