MediYoga juni – juli 2024

maj 23, 2024

MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som har utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är ursprungligen utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla sinnet. Varje pass består av inkännande, lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation.

Kursen riktar sig till dig som söker en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform, oavsett om du känner dig frisk eller om du har några förutsättningar som gör att du behöver en mjukare yogaform.

Under kursen gör vi olika yogapass som är framtagna av MediYoga institutet. Både nybörjare och vana yogautövare är välkomna på kursen. Den som är helt och hållet nybörjare på MediYoga är välkommen en halvtimme tidigare vid första tillfället för att få en genomgång av begrepp och tekniker som används inom MediYoga.

Forskning på effekterna av Medicinsk Yoga på bland annat stressrelaterade sjukdomar, ryggbesvär, hjärtproblem, sömnsvårigheter, utbrändhet och stressymtom har pågått i Sverige sedan slutet av 1990-talet och visat mycket positiva resultat.

Kurserna riktar sig enbart till kvinnor.

Kursstart:
onsdag 12/6 kl.15.45-17.00

Omfattning: 6 kurstillfällen a´75 minuter

Dag och tid: Onsdagar kl. 15.45-17.00.
Följande datum gäller: 12/6, 19/6, 26/6, 3/7, 10/7, 17/7

Yogalärare: Lizah Almgren

Plats: Götgatan 6, Uppsala (Björks friskvård), Uppsala

Kostnad: 900 kr
Enstaka tillfällen: 200 kr
Du som vill/kan komma endast vid enstaka tillfällen kan boka in dig i mån av plats och det är då möjligt att betala per gång. Det lönar sig att boka in sig på en hel kurs även om du kommer att missa något tillfälle. Det innebär mindre mängd administration och mer stabilitet att ha deltagare som går hela kursen. Därför blir pris per gång högre för enstaka tillfällen än om du bokar hela kursen samtidigt.
OBS – även föranmälan till enstaka tillfällen. 

Anmälan och betalning: till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott och betalas i samband med kursstart.

Övrigt: Yogamatta, sittkudde och filt finns att låna. Ta med om du vill ha egen matta/kudde/pall/filt.

Antal deltagare: Minst 4 och max 10 deltagare på denna kurs.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024