Mindfulness 20/2

februari 11, 2016

Den 20:e februari anordnar Hållbar hälsa och Elisabet Lee en kursdag i samarbete med restaurang PriMaten. Denna dag skapar Hållbar hälsa maten och Elisabet Lee leder mindfulness. Elisabet är utbildad och erfaren mindfulnessutövare/instruktör samt kommunikationsrådgivare.

Mindfulness 2015-02-20

”Livet är inte ett problem som ska lösas, det är ett mysterium som ska upptäckas, utforskas och levas.” Välkommen du som önskar mer glädje och harmoni och mindre problemlösning i tillvaron – detta är en dag för dig!

Innehåll: Vi möts och inleder dagen med en vitaminshot och te på PriMaten. Sedan går vi över till intilliggande yogasal på Campus 1477. Under dagen får du lära dig praktiska knep och övningar som underlättar vardagen på jobbet och hemma. Du får en introduktion i enkla meditationstekniker och hur du tränar självmedkänsla så att du kan vara mer närvarande både med dig själv och andra. Vi avnjuter en närande och god vegetarisk lunchbuffé och får tillfälle att öva ”mindful eating”. Fika ingår också.

För vem? Alla är välkomna, nybörjare såväl som vana mindfulnessutövare.

När? Lördagen den 20:e februari 2016 kl 10.00-18.00 (Observera att tiden har justerats, denna tid gäller)

Var? PriMaten, Science park, Dag hammarskjölds väg 58.

Kostnad? 995 kr. Lunch och fika ingår. Maten som serveras är i högsta möjliga mån baserad på ekologiska råvaror, helt fri från gluten och vitt socker.

Frågor? Kontakta Elisabet, tfn 073-385 36 43

Ledare/mindfulness: Elisabet Lee, utbildad och erfaren mindfulnessutövare/instruktör, kommunikationsrådgivare, matkreatör och grönsaksodlare. Elisabet hoppar in och lagar mat på PriMaten ibland, hjälper även till med kommunikation och verksamhetsutveckling. Läs mer om Elisabet här».

Anmälan senast 10:e februari genom att skicka namn och telefonnummer till info@leekommunikation.se
Vi återkommer med bekräftelse och betalningsinformation. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande. 

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024