Miniretreat med MediYoga 2/6

maj 7, 2018

Varmt välkommen till en ”miniretreat” den 2:a juni – en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom två lugna yogapass som är framtagna av MediYogainstitutet – ett baspass och ett pass för binjurar/stressreducering. Passen innehåller mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under eftermiddagen. Denna miniretreat blir en paus från vardagen och ger möjlighet att komma ner i varv och fylla på med ny energi.

För vem? Denna miniretreat riktar sig till dig som har gått minst en kurs i MediYoga hos mig eller hos någon annan instruktör/lärare. Upplägget är fritt från prestation och alla utgår ifrån sina egna förutsättningar.

Yogamattor och filtar finns att låna på plats. Ta med egen matta/filt om du så önskar.

Datum och tid: Lördag 2 juni kl.13.30-16.30

Plats: WinWin yoga, Svartbäcksgatan 23, Uppsala.

Kostnad: 395 kr. Fika som är gjort på ekologiska råvaror och fritt från laktos, gluten och vitt socker är inkluderat i priset.

Anmälan och betalning: Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22.
Ange följande i din anmälan: faktureringsadress, mobilnummer, matallergi/preferens samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande. Du kan dock överlåta din plats till någon annan utan extra kostnad om du får förhinder.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024