« Tillbaka till Referenser

”Det var ett härligt lugn från början till slut. Du ger tydlig information och är en varm person, så det kändes inte alls obekvämt att vara nybörjare på yoga. Det var lagom med tid för varje del och trevligt med en paus för fika. Intressant föreläsning och jättebra yoga och avslappning.” (Förmiddag med yoga för återhämtning)

”Kort sagt: Mycket bra, du är jätteduktig! Tack! (Förmiddag med yoga för återhämtning)

”Vill sända ett stort Tack för en fantastisk dag i lördags. Du förmedlar både lugn, kompetens och en väldigt trygg atmosfär att vara i. Gillade även upplägget. En utvärdering från mig ger full pott.” (Endagsretreat)

”När jag först kom till det tysta miniretreatet var jag helt uppe i varv och hade svårt att slappna av, det kröp i hela kroppen. När vi skulle börja med andningsövningarna trodde jag ärligt talat att det inte skulle gå då jag bara kunde andas ytligt och snabbt. Tack vare Lizahs professionella guidning, övningar och lugn genom den tysta dagen kunde jag åka därifrån med en betydligt mera avslappnad kropp och en andning som gick ända ner i magen. Jag är så glad att jag var med på denna dag och fick tips och redskap att själv arbeta vidare med. Jag tycker det är fantastiskt vad bara en dag kan göra och kan varmt rekommendera andra att pröva på en sådan här dag.” (Endagsretreat)

”Lizah är fantastisk som människa och helt rätt person att leda ett miniretreat. Med sitt lugna trygga sätt fick hon mig som deltagare att verkligen få möjlighet att fokusera inåt på vad JAG behövde just den dagen. En fantastisk möjlighet som gav mig otroligt mycket. Åkte därifrån med ett mycket gott tillstånd. Hoppas på fler miniretreat snart och jag kan varmt rekommendera andra att våga prova” (Endagsretreat)

”En härlig dag i tystnad, där Lizah på ett lugnt och tryggt sätt guidade mig igenom meditation, yoga och andningsövningar. Inspirerande, lugnande och utvecklande. En upplevelse jag varmt rekommenderar!” (Endagsretreat)

”Kursen har gett mig kunskap och verktyg att utveckla mig själv och på så sätt öka mitt välmående.” (Kvällskurs i kommunikation)

”Konkret, sakligt och tydligt. Ger bra verktyg för bättre kommunikation och ökad medvetenhet om vårt beteende.” (Kvällskurs i kommunikation)

”Kursen har gett mig kunskaper som underlättar kommunikation mellan mig och andra. Den känns utvecklande på alla plan i livet och jag kommer ha användning för kunskaperna resten av livet.” (Kvällskurs i kommunikation)

”Min självkänsla har stigit och jag känner mig lugn och trygg i min kommunikation med andra människor.” (Kvällskurs i kommunikation)

”Man blir medveten om grundläggande aspekter av hur man kommunicerar och får handfasta tips på hur man både kan vara tydligare med sina medmänniskor och komma närmare sina känslor och vara ärligare med sig själv. Jag är övertygad om att dessa verktyg/nycklar kan bidra till färre konflikter och ett mer harmoniskt och tryggt Jag.” (Kvällskurs i kommunikation)

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024