« Tillbaka till Referenser

”Jag sökte mig till Lizah för att få hjälp att uppnå ett ökat fokus i min vardag och i mitt arbete. Innan jag träffade Lizah hade jag svårt att prioritera rätt saker i rätt ordning och jag upplevde mina dagar som ofokuserade och stressiga. Jag var nog också lite vilsen efter att ha gjort en ganska ordentlig karriärresa på kort tid. Lizah hjälpte mig att sortera ut alla tankar och hon gav mig verktygen för att kunna strukturera upp min egen tillvaro. Redan efter första träffen med Lizah så upplevde jag ett bättre fokus i arbetet. Efter några gånger hos Lizah kunde jag även behålla mitt fokus under längre perioder.

Idag har jag genom Lizahs coaching fått verktygen för att själv kunna återfå/behålla mitt fokus och öka mina prestationer. Det känns oerhört lyxigt att genom coaching med Lizah ha fått stanna upp och fundera över hur mitt liv ser ut och fungerar. Det känns fantastiskt att jag – genom att prioritera och satsa på mig själv – har kunnat uppnå nya mål och öka mina prestationer. Jag rekommenderar alla som varit i karriären i några år att ta tillfället i akt att träffa Lizah. Det är nyttigt och helt klart en framgångsfaktor att blicka inåt från tid till annan.”
Kvinna, 30 år

”När jag kom till Lizah för coachning så gav hon mig en otrolig trygghet. Lizah är tydlig med ramsättningen för mötet vilket gör att alla frågetecken som kan finnas inför en coachning försvinner. Med sin förmåga att sätta sig in i min situation så gav Lizah mig verktyg och värdefulla tips som jag använder även idag till att lösa/hantera problem som uppstår. Jag har utvecklats otroligt mycket genom de möten vi har haft. Jag känner mig tryggare och har ett inre lugn. Lizah är väldigt inspirerande vilket gör att livet känns lättare och roligare när jag har kommit därifrån. Jag kan varmt rekommendera dig att möta Lizah som just din coach.”
Kvinna, 32 år

”På grund av tidigare erfarenheter var jag ganska reserverad till mental coachning, men det bästa med coaching är att det är enkelt att förstå och ta till sig. För mig handlar coaching om att bli medveten om mig själv och vad jag kan göra för att bli ännu bättre. Detta har Lizah hjälpt mig mycket med, och jag har blivit medveten om de saker hos mig själv som fungerar bra och vilka delar jag kan arbeta vidare med. Detta har hjälpt mig att utvecklas både som person och inom min idrott. ”
Elitidrottare, 20 år

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024