« Tillbaka till Referenser

”Kursen har gett mig insikt och tillförsikt. Jag sover lite bättre efter yogan.”

”Jag har blivit mjukare i ryggen/kroppen. Jag känner mig piggare efter varje gång.”

”Jag har haft lägre blodtryck dagen efter passen.”

”Jag har blivit bättre i ländryggen som varit mycket stel, mindre stressad och sover bättre. Kursen har gett mig mer kroppskännedom, jag har lättare att varva ner, slappna av och andas lugnare.”

”Jag medicinerar för högt blodtryck men har kunnat sluta med 1 medicin (äter 2 olika).Rent allmänt så känner jag mig lugnare och mindre spänd. Kursen har gett mig verktyg för att lättare minska min stress.”

”Jag känner mig lugnare och är bättre i att närvara i min kropp och själsligt.”

”Kursen har varit avstressande och har gett lugn och fokus.”

”Känner mig mindre stressad. Kan fokusera mer och får mer gjort fast jag också får vila. Tror att just fokuseringen står för detta. Kursen har gett mig mer egen närvaro – fokus, ökad medvetenhet om mig själv och mindre ont i ryggen.”

”Jag känner mig mjukare i kroppen, mindre ont i ländryggen och sover bättre. Upplever mer lugn och varvar ner lättare. Mycket bra vägledning genom övningarna. Varmt och skönt i rummet.”

”Jag sover bättre. Påminns om gamla ”skador” och om vikten av att andas! Känner mer stillhet och frid inombords. Kursen har varit mitt andningshål i vardagen. Att bara få fokusera på sig själv i 90 minuter är lyxigt! Lizah – du är mycket pedagogisk, närvarande och kunnig. Fin energi och en bra ledare.”

”Jag upplever större lugn och mindre stressreaktioner.”

”Kursen har gett mig en ökad förståelse för kopplingen mellan mental och fysisk hälsa samt en positivare självbild.”

”Jag har blivit starkare i ryggen, mer rörlig i höfterna och kan sitta längre stunder nu. Kursen har gett mig vetskap om att jag kan förändra och påverka min andning och därmed minska stresskänslor vid behov. Jag har fått uppslag på övningar och meditationer som jag kan göra hemma.”

”Jag känner mig lugnare.”

”Kursen har gett mig ett ökat välbefinnande. Jag har lättare att gå ner i varv och har en bättre sömn.”

”Jag har uppevt förändringar både fysiskt och mentalt. Fysiskt har jag upplevt att jag känner mig smidigare och ”lättare” i kroppen efter passen. Mentalt har jag upplevt att jag ”bottnar” i stressiga situationer på ett helt annat sätt, har ett verktyg att ta till, främst med djupandning som man kan använda när man känner att man är påväg att varva upp.”

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024