Retreatdag med yoga 26/10 – Fullbokad

september 11, 2014

Så har höstens retreatdag passerat. Tack till dig som deltog!

Det är med glädje som jag för sjätte gången anordnar en retreatdag. Du är varmt välkommen till denna dag som kännetecknas av tystnad och kravlöshet. Du blir guidad genom olika övningar; mjuka yogarörelser, meditation, andning och avspänning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under hela dagen. Denna endagsretreat blir en paus från vardagens sorl som ger möjlighet att komma ner i varv och fylla på med ny energi.

Alla är välkomna eftersom övningarna kan utföras utan några som helst förkunskaper och alla utgår ifrån sina egna förutsättningar.

Denna gång håller vi till vid Ultuna i Work&Meets ljusa, fina lokaler i en lugn miljö med naturen nära.

Datum och tid: Söndag 26 oktober kl.10.00 – 17.00

Kostnad: 750 kr. Lunch och fika ingår. Maten som serveras är i högsta möjliga grad baserad på ekologiska råvaror. Det finns vegetariska-, laktosfria och glutenfria alternativ.

Anmälan och betalning: Anmälan senast 17/10 till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade.

Ledare: Lizah Almgren.

Plats:Work&Meet,Ulls Väg 30A (Ultuna), Uppsala.

Det är lätt att ta sig med bil eller med kollektivtrafik till Work&Meet. Parkering är gratis vid lokalen för dig som kommer med bil. Om du åker buss är det ca. 20 meter att promenera från busshållplatsen. Detaljerad vägbeskrivning fås vid anmälan.

Klicka här för att läsa informationen i pdf.

Kommentarer från tidigare deltagare:
”Jag har insett hur mycket jag tänker på att prestera, ge ett bra intryck. Har förstått vissa behov jag har , vikten av att låta min hjärna vila – inte bara genom att ”göra”. Det var häftigt att se, smaka & lukta på maten under tystnad.”

”En härlig dag i tystnad, där Lizah på ett lugnt och tryggt sätt guidade mig igenom meditation, yoga och andningsövningar. Inspirerande, lugnande och utvecklande. En upplevelse jag varmt rekommenderar!”

”När jag först kom till det tysta miniretreatet var jag helt uppe i varv och hade svårt att slappna av, det kröp i hela kroppen. När vi skulle börja med andningsövningarna trodde jag ärligt talat att det inte skulle gå då jag bara kunde andas ytligt och snabbt. Tack vare Lizahs professionella guidning, övningar och lugn genom den tysta dagen kunde jag åka därifrån med en betydligt mera avslappnad kropp och en andning som gick ända ner i magen. Jag är så glad att jag var med på denna dag och fick tips och redskap att själv arbeta vidare med. Jag tycker det är fantastiskt vad bara en dag kan göra och kan varmt rekommendera andra att pröva på en sådan här dag.”

”Vill sända ett stort Tack för en fantastisk dag i lördags. Du förmedlar både lugn, kompetens och en väldigt trygg atmosfär att vara i. Gillade även upplägget. En utvärdering från mig ger full pott.”

”Dagen har gett mig ett välbehövligt lugn både fysiskt och psykiskt. Det var en positiv utmaning som jag tror att många borde prova i dagens uppkopplade samhälle med all stress.”

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024