Sommaryoga – juli 2019

juli 4, 2019

Välkommen på sommaryoga i Eriksberg i juli!
Sommarspecial med reducerat pris; 100 kr/pass.

Passen är fristående och du väljer själv hur många pass du kommer på. Nivån är grundläggande och alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Samtliga pass inleds med fokus på andning och innehåller en stund med avslappning. Passen i MediYoga avslutas med en meditation.

Mjukyoga måndagar kl. 17.00 – 18.00
Följande datum: 1/7, 8/7, 15/7, 22/7
Under dessa pass gör vi uppmjukande, enkla rörelser som syftar till att ge återhämtning och lugn. Utöver de lugna rörelserna har vi fokus på andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och har inslag från hathayoga. Det är lugn yoga för dig som är nybörjare eller van yogautövare och som tilltalas av enkla rörelser i ett meditativt tempo.

MediYoga fredagar kl.10.00 – 11.15
Följande datum: 5/7, 12/7, 19/7
MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla sinnet. Varje pass består av inkännande, lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation.

Vi gör olika baspass som är framtagna av MediYoga Institutet. Passen riktar sig till dig som söker en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform, oavsett om du känner dig frisk eller om du har några förutsättningar som gör att du behöver en mjukare yogaform.

Kostnad: 100 kr/pass

Plats: Glimmervägen 2, Uppsala. Karta hittar du här. Det är gratis att parkera på närliggande gator.

Anmälan: till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22.
Meddela vilket/vilka pass du vill vara med på, faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Drop-in är möjligt i mån av plats.

Övrigt: Yogamattor, filtar, kuddar etc finns att låna på plats.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024