Spiral stabilisering 2016

december 9, 2015

VikingREHAB utvecklar upplägget kring utbildningen i Spiral stabilisering vilket kommer att underlätta för fler att ta del av denna intressanta och viktiga kunskap som inhämtas från Tjeckien.

Under 2016 får du möjlighet att ta del av Spiral Stabilisering (SpS) på ett nytt sätt. Utbildningen utvecklas och den första dagen blir en introduktionsdag – en heldag som innehåller övergripande kunskap om konceptet som helhet. Du får denna dag lära dig praktiska SpS-övningar och andra nyttiga tips att ta med dig i vardagen. Dagen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs. Därefter kan den som är intresserad gå vidare för att fördjupa sig på området. Det kommer bland annat att gå att utbilda sig till terapeut eller löpcoach inom SpS och utbildningen består av många intressanta steg. Kommande datum för introduktionsdagar: 27/2 (fullbokat), 11/3, 8/4, 6/5. Övriga datum för utbildningen hittar du här.

Hållbar hälsa är en del av utbildningen och föreläser med fokus på området kommunikation längre fram i utbildningens-stegen. Läs mer om utbildningen på www.vikingrehab.se 

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024