Stresshantering och kommunikation 25/3

februari 20, 2017

Denna dag passar dig som vill lära mer om hur du kan förstå stress och dina reaktioner samt få ökad medvetenhet i kommunikation som du har både med dig själv och med andra människor. Ämnen för dagen är bland annat stresshantering, kroppsspråk & hållning, värderingar, gränser och feedback. En stor del av kommunikation handlar om ”kroppsspråk” – olika signaler som vi sänder ut som är allt det där andra förutom innehållet i orden som vi säger.

Känner du dig stressad ibland? Kan du uppleva att det är svårt att förmedla det du egentligen menar? Det kan ibland hända att det blir disharmoni mellan vad en person säger, gör och känner vilket kan upplevas som dubbla budskap och/eller otydlighet som i sin tur kan leda till missförstånd.

Dagen ger dig möjlighet att öka din självkännedom och förstå vad som påverkar dig när du sätter gränser och gör val/prioriterar i vardagen.

Dagen innehåller föreläsning samt tid för reflektion, återhämtning och djupavslappning.

Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs och alla utgår ifrån sina egna förutsättningar.

Vi håller till vid Ultuna i Work&Meets ljusa, fina lokaler i en lugn miljö med naturen nära.

Datum och tid: Lördag 25:e mars kl.10.00 – 16.30

Kostnad: 795 kr. Kursmaterial, lunch och fika ingår. Maten som serveras är i högsta möjliga grad baserad på ekologiska råvaror och fri från gluten, laktos och vitt socker. Helt eller delvis vegetariskt.

Anmälan och betalning: Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella matpreferenser och fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande.

Ledare: Lizah Almgren.

Plats:Work&Meet,Ulls Väg 30A (Ultuna), Uppsala.

Det är lätt att ta sig med bil eller med kollektivtrafik till Work&Meet. Parkering är gratis vid lokalen för dig som kommer med bil. Om du åker buss är det ca. 50 meter att promenera från busshållplatsen. Detaljerad vägbeskrivning och övrig praktisk information kommer några dagar innan kursdagen.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024