Workshop, stresshantering

april 22, 2015

Denna workshop riktade sig till den som vill veta mer om hur det går att påverka stress med hjälp av rörelser och andning och därmed skapa goda förutsättningar för att må bra i kropp och sinne. Tack till dig som deltog!


Vi berättar och visar hur du med hjälp av andning, hållning och rörelser kan hantera och reducera stress. Föreläsning blandas med praktiska övningar och du får lära dig mer om hur du kan förbättra förutsättningarna för avslappning, återhämtning, inlärning och utveckling. Du får verktyg som på olika sätt kan användas både på dig själv och på andra.

Delar av innehållet:

  • Lär dig använda diafragman effektivt
  • Andningens mekanik
  • Vad händer med stress vid djupandning?
  • Hur kan rörelser på olika sätt stimulera och avlasta kroppens system? Hur påverkar det stress?

Dag och tid: måndag 18/5 kl.17.30–21.15

Plats: Ulls Väg 30A (Ultuna), Uppsala

Kostnad: 495 kr (Matig & hälsosam fika ingår)

Föreläsare/ledare: Lizah Almgren (stress & friskvårdsterapeut, yogainstruktör) och Magnus Fredriksson (legitimerad kiropraktor samt specialistutbildad inom flera områden med fokus på rörelser och andning).

Anmälan och betalning: Anmälan senast 8/5 till e-post: kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande.

Läs mer om Magnus Fredriksson på www.vikingrehab.se

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024