Workshop ”Yoga och gränser” 27/11 (2 platser kvar)

november 4, 2016

Yoga och gränser
– öka din medvetenhet om kroppens och sinnets önskemål

Denna workshop utgår från tanken att yoga erbjuder möjlighet att lyssna på signaler ”inifrån” och att du kan bli mer medveten om vilka behov som kropp och sinne har. Fokus ligger på personlig gränssättning – du får tillfälle att reflektera över både vad som begränsar dig och även var du själv vill sätta tydligare gränser. Det kan handla om att kunna säga nej och/eller att säga ja inom olika områden och vid olika tillfällen.

Vi gör yogapass där du uppmuntras att ha extra mycket uppmärksamhet på att lyssna på signaler från kropp och sinne. Du får också genom en föreläsning introduktion till några områden inom kommunikation som hjälper dig vid gränssättning. Vi reflekterar över hur värderingar påverkar förmågan till gränssättning.

Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Passar både nybörjare och den som är van att yoga och tycker om lugn, mjuk yoga. Var och en utgår från sina förutsättningar och sin dagsform.

Under eftermiddagen ingår yogapass där vi gör inkännande, lugna rörelser och avslappningsövningar samt föreläsning och fika. Yogamattor och filtar finns på plats.

Datum och tid: Söndag 27 november kl.13.00-16.00

Plats: WinWin Yoga, Svartbäcksgatan 23, Uppsala.

Ledare: Lizah Almgren

Kostnad: 395 kr. Fika som är gjort på ekologiska råvaror och fritt från laktos, gluten och vitt socker är inkluderat i priset.

Anmälan och betalning:

Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller  073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024