Workshop ”Yoga som stresshantering” 16/10 (Fullbokad)

augusti 22, 2016
Workshopen ”Yoga som stresshantering” är nu fullbokad. Om du vill delta men inte har bokat plats så finns möjlighet att stå på väntelista ifall någon bokar av. För att anmäla detta eller om du har frågor, hör av dig till kontakt@hallbarhalsa.org eller telefon 073-399 37 22

Välkommen till en workshop där lugnet står i centrum. Lär dig hur du kan minska stress med hjälp av rörelser och andning och därmed hjälpa kropp och sinne att återhämta sig. Under eftermiddagen ingår ett yogapass, en kortare föreläsning, fika och djupavslappning.

Under yogapasset ligger fokus på andning och lugna, inkännande övningar som görs liggandes, sittandes och ståendes. Det långsamma tempot och den djupa andningen hjälper till att påverka flera processer i kroppen positivt, bland annat kan blodtrycket sänkas, tankarna stillas, matsmältningen stimuleras och syresättningen förbättras.

Under föreläsningen får du veta mer om vad det är som händer i kroppen och sinnet vid långsamma rörelser och djupandning.

Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Passar både nybörjare och den som är van att yoga och tycker om lugn, mjuk yoga. Var och en utgår från sina förutsättningar och sin dagsform.

Datum och tid: Söndag 16 oktober kl.13.30-16.30

Plats: WinWin Yoga, Svartbäcksgatan 23, Uppsala.

Ledare: Lizah Almgren

Kostnad: 395 kr . Fika ingår som är gjord på ekologiska råvaror och fritt från laktos, gluten och vitt socker.

Anmälan och betalning:

Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller  073-399 37 22.

Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024