Urban Paleo Center
I Uppsala finner du Urban Paleo Center som erbjuder kostrådgivning, coaching och massage. Cecilia Isakson som är grundare av företaget är Certifierad Kostrådgivare vid Paleo Institute, Diplomerad Massör genom Friskvårdsgruppen och Diplomerad Lifecoach. Urban Paleo Center hjälper dig att optimera din livsstil så att kroppen och knoppen håller i många härliga år.
www.urbanpaleocenter.se

I´m a runner
I´m a runner erbjuder individuella rörelseanalyser, träningspass, event och företagspaket med fokus på Spiral stabilisering och löpning. Sex gånger per år anordnas ”I´m a runnerloppet” i Uppsala.
Linda Lövqvist driver I´m a runner och är utbildad sjukgymnast och terapeut i Spiral stabilisering.
www.imarunner.se

Pa Sandberg
Pa Sandberg är zonterapeut och jobbar med behandling, utbildning ock träning, med fokus på hållning/rörelse, fotlära och sensomotorisk medvetenhet. Pa behandlar – förutom stelhet och smärta – stressrelaterade åkommor, allergier, magbesvär, migrän, hormonella obalanser, m.m. Pa är även utbildad instruktör i Spiral stabilisering och har sin mottagning i Rosendal i Uppsala.
www.doktorpa.se

Natural way
Specialistvård för akuta och kroniska smärttillstånd och besvär från rörelseapparaten. Här finns en helhetssyn som också passar utmärkt för dig som vill förbättra din kroppsfunktion, hålla dig skadefri och öka din prestationsförmåga. Håller kurser och utbildar i Spiral stabilisering m.m. och utgår från Knivsta.
www.naturalway.se

Anneli Östberg
Anneli Östberg arbetar med individer, grupper och organisationer med fokus på positiv utveckling. Föreläser, utbildar och coachar individer, främst idrottare. Anneli är utbildad coach, KBT-terapeut och har även certifiering inom ACT och metakommunikation.
www.anneliostberg.se

WinWin Yoga
Hälsostudio som erbjudet olika yogapass, kurser, föreläsningar m.m. Ingen bindningstid eller medlemsavgift (Uppsala).
www.winwinyoga.com

Huvudleden
Prestationsutveckling genom metakommunikation (Stockholm).
www.huvudleden.se

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2019