Mind Melt
Hållbar hälsa samarbetar med Mind Melt och erbjuder kurser och workshops till privatpersoner och företag. Mind Melt har över 15 års erfarenhet av improvisationsteater och har hållit kurser, workshops och föreställningar både nationellt och internationellt.
Detta samarbete ger er en möjlighet att ta del av unika kommunikationsverktyg med syfte att stärka ett team, öka problemlösningsförmågan, uppmuntra till återhämtning, förbättra kommunikationen och/eller i ett kreativt samarbete lära sig fördelar med att misslyckas tillsammans.
Kommentarer från våra tidigare samarbeten:

”Vi beställde en workshop och den blev precis som vi ville ha den – fartfylld, rolig och tankeväckande. Timmarna var fyllda av praktiska övningar som vi sedan kunde diskutera vidare kring. Det var utvecklande både för den enskilde individen såväl för oss som grupp och vi har långt efteråt kunnat återkoppla till detta tillfälle.”
/Förbundskapten, Svenska Orienteringsförbundet

“Tillsammans skapade dom en dag där vi fick skratta så magmusklerna värkte, utan att för den delen glömma det viktiga underliggande ämnet. Ett härligt och inspirerande sätt att avsluta veckan på och känslan hängde kvar långt efteråt, trots att arbetet och vardagen tog vid på måndagen igen. Dagen avslutades med ett mycket uppskattat avslappningspass. Reflektionerna efteråt var idel positiva.
/Koordinator, Forsknings- och utbildningsavdelningen, Akademiska sjukhuset

www.mindmelt.se

Hållbar hälsa gillar även dessa aktörer som på något sätt arbetar med hälsa:

Urban Paleo Center
I Uppsala finner du Urban Paleo Center som erbjuder kostrådgivning, coaching och massage. Cecilia Isakson som är grundare av företaget är Certifierad Kostrådgivare vid Paleo Institute, Diplomerad Massör genom Friskvårdsgruppen och Diplomerad Lifecoach. Urban Paleo Center hjälper dig att optimera din livsstil så att kroppen och knoppen håller i många härliga år.
www.urbanpaleocenter.se

I´m a runner
I´m a runner erbjuder individuella rörelseanalyser, träningspass, event och företagspaket med fokus på Spiral stabilisering och löpning. Sex gånger per år anordnas ”I´m a runnerloppet” i Uppsala.
Linda Lövqvist driver I´m a runner och är utbildad sjukgymnast och terapeut i Spiral stabilisering.
www.imarunner.se

Natural way
Specialistvård för akuta och kroniska smärttillstånd och besvär från rörelseapparaten. Här finns en helhetssyn som också passar utmärkt för dig som vill förbättra din kroppsfunktion, hålla dig skadefri och öka din prestationsförmåga. Håller kurser och utbildar i Spiral stabilisering m.m. och utgår från Knivsta.
www.naturalway.se

Anneli Östberg
Anneli Östberg arbetar med individer, grupper och organisationer med fokus på positiv utveckling. Föreläser, utbildar och coachar individer, främst idrottare. Anneli är utbildad coach, KBT-terapeut och har även certifiering inom ACT och metakommunikation.
www.anneliostberg.se

WinWin Yoga
Hälsostudio som erbjudet olika yogapass, kurser, föreläsningar m.m. Ingen bindningstid eller medlemsavgift (Uppsala).
www.winwinyoga.com

Huvudleden
Prestationsutveckling genom metakommunikation (Stockholm).
www.huvudleden.se

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2019