Nästa tillfälle för skogsbadspromenad är planerat till lördag 1:a april, vi hoppas på tillräckligt stabilt väder för att spendera en lugn eftermiddag i naturen. Denna gång gör vi upp en eld och har en längre paus för fika/lunch. Läs mer här: skogsbadspromenad.

Under våren 2023 hittar du mig på Uppsala Dansakademi där du kan delta på lunchyoga på tisdagar. Här kan du läsa mer.  Scrolla ner till ”Kursprogram vårterminen 2023” och klicka på ”Yoga”. Bokning sker direkt via Uppsala Dansakademi. Det går även bra att komma vid enstaka tillfällen, läs om drop-in här.

/Lizah


OBS: föranmälan till samtliga aktiviteter. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få deltagare eller (vid utomhusaktiviteter) när vi anser att vädret inte blir tillräckligt säkert/bra för upplevelsen.

Med anledning av covid-19
Vi följer aktuella restriktioner och oavsett gruppstorlek tar vi till vara på erfarenheterna från det smittförebyggande arbete som har gjorts under pandemin. Det innebär att vi exempelvis behåller goda hygienrutiner och tänker på att luftvägsinfektioner sprids i nära kontakt mellan människor. Dessa förebyggande åtgärder kan motverka inte bara spridningen av covid-19 utan även andra smittsamma sjukdomar som vanligtvis sprids under framför allt vinterhalvåret.

Gruppstorleken anpassas och är fortfarande i samtliga fall något mindre än vad den var före pandemin, det hjälper oss att minska eventuell smittorisk. Och den som inte är helt frisk stannar naturligtvis hemma.


Är ni en grupp från ett företag, en förening eller en organisation som önskar göra något tillsammans som är hälsofrämjande? Välj en guidad aktivitet i naturen, det ger möjlighet att lämna vardagstankar och ”måsten” för en stund och varva ner. Läs mer här: Tjänster för företag.

/Lizah

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Klicka här.

Skogsbadspromenad med eld
Nästa tillfälle: måndag 10:e april Välkommen till en promenad som har fokus på naturnärvaro och lugn! Naturvistelse tillsammans med lugna guidade övningar som vi gör under denna förmiddag är ett fantastiskt verktyg för återhämtning och ökat välbefinnande. Du blir guidad … Läs mer »
Miniretreat 25/2
Fullbokat. Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under eftermiddagen. Vi … Läs mer »
MediYoga nov-dec 2021
MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla sinnet. Varje pass består av inkännande, lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation. Kursen riktar sig till dig som … Läs mer »
Miniretreat 30/10
Fullbokat Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en förmiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under förmiddagen. Vi … Läs mer »
Närvaro i naturen – Vandring & skogsbad
Återkommer under 2022 Välkommen till en vandring som har fokus på närvaro, nyfikenhet och rörelse i lugnt tempo. Naturvistelse tillsammans med lugna guidade övningar som vi gör under denna eftermiddag är ett fantastiskt verktyg för återhämtning och ökat välbefinnande. Under … Läs mer »
Skogsbad oktober 2021
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som ger dig möjlighet att varva ner – under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara ”härvarande”. Vi ägnar en stund … Läs mer »
Skogsbad juni 2021
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som ger dig möjlighet att varva ner – under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara ”härvarande”. Vi ägnar en stund … Läs mer »
Närvaro i naturen – vandring & skogsbad 19/9 2020
19:e september 2020 Välkommen till en vandring som har fokus på närvaro, nyfikenhet och rörelse i lugnt tempo. Naturvistelse tillsammans med lugna guidade övningar som vi gör under denna eftermiddag är ett fantastiskt verktyg för återhämtning och ökat välbefinnande. Under … Läs mer »
Mjukyoga start 1/9 2020
På dessa pass gör vi yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn. Tanken är att sträcka ut kroppen för att bli rörligare och att aktivera kroppens lugn-och-ro-system för att reducera stress. Vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, … Läs mer »
Rörelseinspiration 4/7 – naturparkour med gång- & löpteknik
Välkommen att inspireras till rörelse utan prestation och krav - denna förmiddag står nyfikenhet och rörelseglädje i fokus. Oavsett vilken nivå du idag är fysiskt aktiv och “tränar” på olika sätt: du som redan är igång får inspiration för att … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2023