Hej!
 
Välkommen på yoga på onsdagar med start 10:e april , läs mer här. Du som har yogat tidigare kan hoppa på kursen i efterhand i mån av plats.
 
Följ med ut i naturen på ett skogsbad och bli guidad till närvaro och lugn i naturen och upptäck vårtecken. Nästa datum för skogsbad i Uppsala stadsskog är måndag 8:e april. Dessutom blir det skogsbad på första maj som ordnas i samarbete med Studiefrämjandet. Anmälan till skogsbadet den 1/5 sker direkt till Studiefrämjandet och du kan läsa mer och anmäla dig på denna sida.
Vi går ut i de flesta väder men vid väldigt dåligt väder flyttas det fram.
 
Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet om du vill få information kring kommande aktiviteter.

🦋
/Lizah


OBS: föranmälan till samtliga aktiviteter. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få deltagare eller (vid utomhusaktiviteter) när vi anser att vädret inte blir tillräckligt säkert/bra för upplevelsen.


Är ni en grupp från ett företag, en förening eller en organisation som önskar göra något tillsammans som är hälsofrämjande? Välj en guidad aktivitet i naturen, det ger möjlighet att lämna vardagstankar och ”måsten” för en stund och varva ner. Läs mer här: Tjänster för företag.

/Lizah

Följ gärna Hållbar hälsa på Facebook och instagram (insta: hallbarhalsa.almgren).

Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Vill du veta mer om vad som gäller vid bokning, betalning, avbokning m.m? Information finns vid de olika aktiviteterna och övriga generella villkor hittar du här.

Skogsbad 8:e april
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som har fokus på naturnärvaro och lugn – under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara ”härvarande”. Vi ägnar en stund … Läs mer »
Yoga april – juni 2024
Start onsdag 10/4 På dessa pass gör vi mjuk yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn. Tanken är att sträcka ut kroppen för att bli rörligare och att aktivera kroppens lugn-och-ro-system för att reducera stress. Vi lägger fokus … Läs mer »
Skogsbad lördag 2:a mars
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som har fokus på naturnärvaro och lugn – under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara ”härvarande”. Vi ägnar en stund … Läs mer »
Miniretreat lördag 23:e mars 2024
Fullbokat. Välkommen att höra av dig om du vill stå på väntelista. Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna … Läs mer »
Yoga feb-mars 2024
Tisdagar kl.19.00 - 20.15 Start tisdag 23/1Onsdagar kl.15.45 - 17.00 Start onsdag 24/1På dessa pass gör vi mjuk yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn. Tanken är att sträcka ut kroppen för att bli rörligare och att aktivera … Läs mer »
Skogsbad 12/11
Välkommen till en hälsofrämjande aktivitet som som har fokus på naturnärvaro och lugn – under ett skogsbad vandrar vi i lugn takt och du guidas genom övningar för att använda dina sinnen mer medvetet och vara ”härvarande”. Vi ägnar en … Läs mer »
Yoga 2023
Start tisdag 3/10På dessa pass gör vi mjuk yoga som syftar till att ge återhämtning och lugn. Tanken är att sträcka ut kroppen för att bli rörligare och att aktivera kroppens lugn-och-ro-system för att reducera stress. Vi lägger fokus på … Läs mer »
Miniretreat 2/12
Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under eftermiddagen. Vi inleder … Läs mer »
Skogsbadspromenad
Nästa tillfälle: söndag 22/10 Välkommen till en promenad som har fokus på naturnärvaro och lugn. Syftet är att varva ner och samla kraft genom att uppleva naturen på ett nyfiket sätt. Naturvistelse tillsammans med lugna guidade övningar som vi gör … Läs mer »
Miniretreat 25/2
Fullbokat. Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under eftermiddagen. Vi … Läs mer »
Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024