Björks friskvård
Peter och Rosita Björk erbjuder massage och fotvård – personliga behandlingar som anpassas till dina behov och förutsättningar.

Välj massage som passar för dig; spänningslösande, avkopplande och förebyggande. Efter massagen får du olika tips på olika övningar som du har nytta av för hålla dina besvär borta.
Länk till boka direkt för massage här.

Välj mellan medicinsk fotvård där du får hjälp med specifika problem såsom förhårdnader, vårtor, liktornar m.m. eller fotvård som friskvård och fot- och underbensmassage.
Länk till boka direkt för fotvård här.

Johanna & Mat
Hållbar hälsa samarbetar med denna restaurang som är KRAV-certifierad och där maten lagas med mycket kärlek från grunden. De använder sig till stor del av lokala (och mestadels ekologiska) råvaror; i Uppland kryllar det av fina gårdar som producerar fantastiska produkter. Detta betyder att antalet tillsatser och E-nummer är närmast obefintliga i maten.

Menyerna är komponerade utifrån årstid, vilket betyder att du som kund alltid får de bästa råvarorna och gör ett bra miljöval. Johanna & Mat tänker på miljön utifrån ett kretsloppstänk där de komposterar, återvinner och tar till vara på svinnet.

När du bokar en gruppaktivitet hos Hållbar hälsa kan du välja att lägga till fika och/eller mat från Johanna & Mat, vi kan ta fram skräddarsydda förslag utifrån era önskemål.
www.johannaochmat.se

Mind Melt
Hållbar hälsa samarbetar med Mind Melt och erbjuder kurser och workshops till privatpersoner och företag. Mind Melt har över 15 års erfarenhet av improvisationsteater och har hållit kurser, workshops och föreställningar både nationellt och internationellt.

Detta samarbete ger er en möjlighet att ta del av unika kommunikationsverktyg med syfte att stärka ett team, öka problemlösningsförmågan, uppmuntra till återhämtning, förbättra kommunikationen och/eller i ett kreativt samarbete lära sig fördelar med att misslyckas tillsammans.
www.mindmelt.se
Kommentarer från våra tidigare samarbeten:

”Vi beställde en workshop och den blev precis som vi ville ha den – fartfylld, rolig och tankeväckande. Timmarna var fyllda av praktiska övningar som vi sedan kunde diskutera vidare kring. Det var utvecklande både för den enskilde individen såväl för oss som grupp och vi har långt efteråt kunnat återkoppla till detta tillfälle.”
/Förbundskapten, Svenska Orienteringsförbundet

“Tillsammans skapade dom en dag där vi fick skratta så magmusklerna värkte, utan att för den delen glömma det viktiga underliggande ämnet. Ett härligt och inspirerande sätt att avsluta veckan på och känslan hängde kvar långt efteråt, trots att arbetet och vardagen tog vid på måndagen igen. Dagen avslutades med ett mycket uppskattat avslappningspass. Reflektionerna efteråt var idel positiva.
/Koordinator, Forsknings- och utbildningsavdelningen, Akademiska sjukhuset

Hållbar hälsa gillar även dessa aktörer som på något sätt arbetar med hälsa:

Urban Paleo Center
I Uppsala finner du Urban Paleo Center som erbjuder kostrådgivning, coaching och massage. Cecilia Isakson som är grundare av företaget är Certifierad Kostrådgivare vid Paleo Institute, Diplomerad Massör genom Friskvårdsgruppen och Diplomerad Lifecoach. Urban Paleo Center hjälper dig att optimera din livsstil så att kroppen och knoppen håller i många härliga år.
www.urbanpaleocenter.se

Natural way
Specialistvård för akuta och kroniska smärttillstånd och besvär från rörelseapparaten. Här finns en helhetssyn som också passar utmärkt för dig som vill förbättra din kroppsfunktion, hålla dig skadefri och öka din prestationsförmåga. Håller kurser och utbildar i Spiral stabilisering m.m. och utgår från Knivsta.
www.naturalway.se

Anneli Östberg
Anneli Östberg arbetar med individer, grupper och organisationer med fokus på positiv utveckling. Föreläser, utbildar och coachar individer, främst idrottare. Anneli är utbildad coach, KBT-terapeut och har även certifiering inom ACT och metakommunikation.
www.anneliostberg.se

Huvudleden
Prestationsutveckling genom metakommunikation (Stockholm).
www.huvudleden.se

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024