Miniretreat lördag 23:e mars 2024

januari 11, 2024

Fullbokat. Välkommen att höra av dig om du vill stå på väntelista.

Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under eftermiddagen. Vi inleder med ett yogapass och därefter fika. Efter fika väntar djupavslappning och meditation.

Denna miniretreat blir en paus från vardagen och ger möjlighet att komma ner i varv och fylla på med ny energi.

Övningarna kan utföras utan några som helst förkunskaper och alla utgår ifrån sina egna förutsättningar.

Datum och tid: lördag 23/3 2024 kl.14.15 – 17.30

Plats: Götgatan 6, Uppsala (Björks friskvård)

Kostnad: 475 kr. Fika gjort på ekologiska råvaror och fritt från laktos, gluten och vitt socker är inkluderat i priset. Recept ingår och mailas ut i efterhand.

Klädsel och utrustning: kom i mjuka, bekväma kläder som inte begränsar din rörlighet. Yogamatta och filt finns att låna på plats. Ta med eget om du så önskar.

Anmälan och betalning: Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22.
Ange följande i din anmälan: faktureringsadress, mobilnummer, matallergi/preferens samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande. Om du blir sjuk kan du avboka fram till 48 timmar innan och endast betala en administrativ kostnad om 150 kr. Om du behöver avboka senare är 48 timmar före betalar du även för fika och summan är då 250 kr. Du har även möjlighet att överlåta din plats till någon annan utan extra kostnad om du får förhinder.

Minst 6 och max 10 deltagare på denna aktivitet.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024