Workshop: stresshantering och utveckling

februari 11, 2020

Denna workshop riktar sig till dig som vill minska stress, utvecklas på ett lättsamt sätt och öka kreativiteten.

Välkommen till ett forum där du i första steget får varva ner; kropp och sinne får slappna av för en stund, släppa taget om eventuell stress och “måsten/borden”.  Som steg två fyller vi på med ny energi genom kreativitetsövningar som lockar fram skratt och får hjärnan att bryta invanda mönster. 

Det inledningsvis lugna tempot i kombination med efterföljande lättsamma övningar ger dig möjlighet att utvecklas medan du samtidigt har roligt. Många studier har gjorts på skrattets välgörande förmåga, speciellt när det gäller stress. Skratt minskar stress och lindrar spänningar, oro och rädsla. Efter att ha deltagit på en sådan här workshop blir du helt enkelt bättre på att upptäcka möjligheter och se saker ur nya perspektiv. 

ALLA är välkomna – ingen tidigare erfarenhet krävs och alla former av prestationskrav lämnas utanför dörren. Välkommen som du är! 

Denna workshop är ett samarbete mellan Hållbar Hälsa och Mind Melt där de positiva effekterna av djupandning och avslappning blandas med lättsamma övningar som sätter igång hjärncellerna och lockar fram skratt, glädje och kreativitet. I detta kravfria forum får du exempelvis öva dig i att “göra fel” och utforska din spontana sida.

Dag och tid: 
Fredag 28/2 och fredag 27/3 kl.17.00 – 18.30

Ledare: Lizah Almgren,Stress- och friskvårdsterapeut & yogainstruktör som driver Hållbar hälsa sedan 10 år tillbaka. Maximilian Hansen, improvisatör med över 15 års erfarenhet både nationellt och internationellt/Mind Melt.

Kostnad: 250 kr per tillfälle. Om du anmäler dig till båda tillfällena betalar du 400 kr.

Plats: Tamarind hälsostudio i Eriksberg, Glimmervägen 2, Uppsala. Karta hittar du här.  Det finns parkeringsmöjligheter på närliggande gator.

Anmälan och betalning: Anmälan via denna länk. Avgiften faktureras i förskott. Begränsat antal platser.

Frågor? Hör av dig till Lizah på kontakt@hallbarhalsa.org / 073-399 37 22 eller till Maximilian på kontakt@mindmelt.se / 073-704 41 22

Hållbar hälsa och Mind Melt har samarbetat vid ett flertal tillfällen genom åren och workshop kreativ stresshantering genomfördes under 2019:
30/9, 18/10.
Här är några av kommentarerna från dessa workshops:
”En skön paus från stress och måsten, och mycket skratt. Mitt i höstmörkret!” /Therese
”Det här var jättekul, vill absolut göra om det. Känner mig avslappnad och skrattig i kroppen!” /Johanna

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024