Kurs MediYoga, start 21/4

mars 31, 2017

MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning och ökar din kroppskännedom. Varje pass består av inkännande lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation och passen kännetecknas av en frånvaro av prestationskrav.

Denna kurs riktar sig till dig som har gått minst ett introduktionspass (nästa introduktionspass är 8/4 – läs mer här) eller kurs i MediYoga ELLER Kundaliniyoga tidigare (hos mig eller någon annan instruktör/lärare). Under kursen som pågår under 8 veckor (v.16-24 med uppehåll v.22) gör vi ett flertal olika pass som alla är framtagna av MediYoga Institutet. Det innefattar både ”Startpaket” och pass från bland annat fortsättningsserien och stressreducerande pass med fokus på binjurar och hormonbalans.

Kursstart: fredag 21/4 kl. 16.45 – 18.00

Kursledare: Lizah Almgren, diplomerad instruktör i MediYoga (Medicinsk Yoga) utbildad vid MediYoga institutet i Stockholm.

Omfattning: 8 kurstillfällen a´1 timme och 15 minuter.
Kursen pågår v.16-24 med uppehåll v.22 (fredag 2/6)

Plats: ShenDao Hälsocenter, Vretgränd 16, Uppsala. Yogamattor och filtar finns att låna.

Kursavgift: 1 200 kr. Kursavgiften kan betalas med Friskvårdskuponger/Friskvårdscheckar. Kursavgiften faktureras i förskott och ska vara betald innan kursstart. 10 % avdrag för dig som är student, pensionär, sjukskriven eller arbetslös (minst 50 %). Kom ihåg att uppge vid anmälan om du är berättigad till avdrag eller om du vill använda Friskvårdskuponger/Friskvårdscheckar.

Anmälan: till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Observera att antalet platser är begränsade och anmälan därför bindande.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024