Mellandagsretreat 29/12

november 12, 2018

Mellandagsretreaten är fullbokad. Vill du boka reservplats? Hör i så fall av dig till mediyogamanda@gmail.com

Välkommen till ett vilsamt och energigivande yogaretreat i mellandagarna!

Julen förknippas ofta med värme och gemenskap men kan samtidigt skapa en del arbete för att få till mat, klappar och all logistik. När julens firande är över är det nära till det nya året som för många symboliserar en möjlighet till förnyelse och ibland hopp om verklig förändring. Mellan dessa två högtider bjuder vi in till en retreat som ger möjlighet att komma ner i varv och samla kraft och energi.

Innehåll: Två olika MediYoga-pass som innehåller inkännande lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation. Utöver detta finns tid för eftertanke på temat ”Ut med det gamla och in med det nya”. Du får möjlighet att på ett kravlöst sätt fokusera på vad du vill ha med dig in i det nya året. Vi hoppas kunna inspirera dig till ett hälsosamt 2019 och att du som önskar förändra något eller behålla en god vana känner att din vilja förankras i dig själv. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad.

För vem? Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna – ta gärna med dig en vän eller familjemedlem som också kan behöva en paus och ladda inför det nya året. Upplägget är fritt från prestation och var och en utgår från sina egna förutsättningar.

Dag och tid: Lördag 29:e december kl.10.00-15.30

Ledare: Lizah Almgren och Amanda Berg, utbildade inom MediYoga (Medicinsk Yoga).

Kostnad: 695 kr. En lättare lunch och fika ingår, med ekologiska ingredienser så långt det är möjligt.  Meddela oss vid anmälan om du har allergi eller önskar specialkost, vi anpassar gärna för att alla ska kunna delta.

Plats: WinWin Yoga, Svartbäcksgatan 23, Uppsala

Anmälan och betalning: Anmälan senast 19/12 till mediyogamanda@gmail.com eller på telefon 076-876 21 53. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär och matpreferenser. Avgiften faktureras i förskott och betalas innan 29/12. Platserna är begränsade och anmälan är därför bindande. Du kan dock överlåta din plats till någon annan utan kostnad om du får förhinder.

Övrigt: Yogamattor, filtar m.m. finns på plats. Ta med egen yogamatta/filt/annat om du så önskar. Minst 8 deltagare och max 14 denna dag.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024