Mjukyoga, start v.23

maj 7, 2018

Under denna kurs möter mjuka rörelser från hathayogan övningar från MediYoga. Tanken är att aktivera kroppens lugn-och-ro-system och vi lägger fokus på långsamma mjuka rörelser, andning och medveten närvaro. Övningarna görs liggande, sittande och stående och blandas från hathayoga och MediYoga.  Frånvaro av prestation är centralt och detta är lugn yoga för dig som är nybörjare eller van yogautövare och som tilltalas av enkla rörelser i ett lugnt tempo.

Varje pass startar med en stunds fokus på andning och avslutas med 10-15 minuters avslappning samt en meditation.

Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs.

Kursstart: onsdag 6/6 kl. 16.45–18.00

Omfattning: 6 tillfällen a´75 minuter (onsdagar vecka 23-28)

Plats: Rundelsgränd 2A, Uppsala.

Kursavgift: 900 kr. Avgiften faktureras i förskott.
Ska du vara borta vid flertalet tillfällen under kursperioden och vill komma endast ett fåtal gånger? Det är möjligt att betala per gång men det ska dock alltid löna sig att boka in sig på en hel kurs – därav blir pris per gång högre än om du bokar hela kursen samtidigt. De som bokar in sig på en hel kurs har förtur på platserna, sen pusslar jag med lediga platser. Pris för enstaka tillfällen är 200 kr/tillfälle.

Anmälan och betalning: till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär.

Övrigt: Yogamattor, filtar, kuddar, pallar finns att låna. Ta med om du vill ha egen matta/filt.
Minst 6 och max 10 deltagare på denna kurs.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024