« Tillbaka till Referenser

Skogsbad

”Med van hand ledde Lizah Almgren deltagarna att släppa alla måsten och stress. De fick bra bakgrund om skogsbad och sedan fick de öva på att själva vara ett med naturen. Deltagarna verkade mycket nöjda och vi hade verkligen tur med vädret också. Jag kan verkligen rekommendera Lizah att hålla i liknande aktiviteter.”
/Naturvårdare, Eskilstuna kommun

Kommunikation och stresshantering

”Lizah är en person som man kan identifiera sig med och hon blir därmed också trovärdig. Hon har ett lugn och pratar om saker med hög igenkänningsfaktor. Vi behövde reflektera kring stress och kommunikation och hur det kan hänga ihop. Lizah varvade sin föreläsning med frågor och övningar och hade även med sig improvisationsgruppen Prego. Tillsammans skapade dom en dag där vi fick skratta så magmusklerna värkte, utan att för den delen glömma det viktiga underliggande ämnet. Ett härligt och inspirerande sätt att avsluta veckan på och känslan hängde kvar långt efteråt, trots att arbetet och vardagen tog vid på måndagen igen. Dagen avslutades med ett mycket uppskattat avslappningspass. Reflektionerna efteråt var idel positiva. Lizahs röst skapade ett fint lugn i rummet och man kunde verkligen gå in i sig själv.

Jag kan verkligen rekommendera Lizah. Hon är mån om att anpassa sin föreläsning efter behovet och allt har verkligen varit så lätt, både i förberedelserna och under dagen. Det är fantastiskt med en föreläsare som är personlig, inkännande och närvarande och inte bara kommer och kör sitt eget race. Det kändes som att Lizah pratade till oss utifrån vilka vi var och vårt behov.”
/Koordinator, Forsknings- och utbildningsavdelningen, Akademiska sjukhuset

”Vi beställde en workshop och den blev precis som vi ville ha den – fartfylld, rolig och tankeväckande. Timmarna var fyllda av praktiska övningar som vi sedan kunde diskutera vidare kring. Det var utvecklande både för den enskilde individen såväl för oss som grupp och vi har långt efteråt kunnat återkoppla till detta tillfälle. Lizah som föreläsare/ledare är engagerande, kompetent och lyhörd.”
/Förbundskapten, Svenska Orienteringsförbundet

”Workshopen var utmärkt och vi fick tankeställare och påminnelser som är nyttigt. Det passade precis vårt behov och framfördes mycket proffsigt!”
/Advokat på Advokatfirman Lindahl

”Lizah och Helena har tillsammans hållit en workshop anpassad för Handelskammarens Nätverk för Yngre Rådgivare i Uppsala. Temat för workshopen var mental fokusering i syfte att påverka hur man mår och presterar. Under workshopen fick vi prova på olika avslappningsövningar, andningsövningar och mental träning. Vi lärde oss enkla metoder för att komma i rätt sinnestämning inför olika jobbrelaterade situationer. Vi fick lära oss övningar för att öka vårt fokus, övningar för att slappna av och övningar för att ”tagga till” och öka vår kapacitet. Det var en väldigt nyttig workshop med många användbara övningar som genomfördes under roliga former med mycket skratt.”
/Medlem i Handelskammarens Nätverk för Yngre Rådgivare i Uppsala

”Eleverna gillade föreläsningen som var inspirerande och intressant. Det var en föreläsning på ”elevernas nivå”. Framförallt var det bra att du hade med dig ett ”levande” exempel som var i elevernas ålder och som gjorde eleverna intresserade och nyfikna. Bra med små hjärn-jympa-pauser!! Korta små inslag som piggade upp och var roliga.”
/Lärare på JENSEN gymnasium Uppsala

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024