« Tillbaka till Referenser

”Vi beställde en workshop av Lizah Almgren och den blev precis som vi ville ha den – fartfylld, rolig och tankeväckande. Timmarna var fyllda av praktiska övningar som vi sedan kunde diskutera vidare kring. Det var utvecklande både för den enskilde individen såväl för oss som grupp och vi har långt efteråt kunnat återkoppla till detta tillfälle. Lizah som föreläsare/ledare är engagerande, kompetent och lyhörd.”
/Förbundskapten, Svenska Orienteringsförbundet

”Workshopen var utmärkt och vi fick tankeställare och påminnelser som är nyttigt. Det passade precis vårt behov och framfördes mycket proffsigt!”
/Advokat på Advokatfirman Lindahl

”Lizah och Helena har tillsammans hållit en workshop anpassad för Handelskammarens Nätverk för Yngre Rådgivare i Uppsala. Temat för workshopen var mental fokusering i syfte att påverka hur man mår och presterar. Under workshopen fick vi prova på olika avslappningsövningar, andningsövningar och mental träning. Vi lärde oss enkla metoder för att komma i rätt sinnestämning inför olika jobbrelaterade situationer. Vi fick lära oss övningar för att öka vårt fokus, övningar för att slappna av och övningar för att ”tagga till” och öka vår kapacitet. Det var en väldigt nyttig workshop med många användbara övningar som genomfördes under roliga former med mycket skratt.”
/Medlem i Handelskammarens Nätverk för Yngre Rådgivare i Uppsala

”Eleverna gillade föreläsningen som var inspirerande och intressant. Det var en föreläsning på ”elevernas nivå”. Framförallt var det bra att du hade med dig ett ”levande” exempel som var i elevernas ålder och som gjorde eleverna intresserade och nyfikna. Bra med små hjärn-jympa-pauser!! Korta små inslag som piggade upp och var roliga.”
/Lärare på JENSEN gymnasium Uppsala

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2018