Kurs i kreativ stresshantering, start 9/9

juli 2, 2019

Varva ner & ladda upp med ny energi – här är kursen som du inte visste fanns men kommer att älska! Kursen som kommer att få dina hjärnceller att slå volter! 

I ett unikt samarbete mellan Hållbar Hälsa och Mind Melt blandas de positiva effekterna av djupandning och avslappning med lättsamma gruppövningar som sätter igång hjärncellerna och lockar fram skratt, glädje och kreativitet. I detta kravfria forum får du exempelvis öva dig i att “göra fel” och utforska din spontana sida.

Varje tillfälle startar med en stunds fokus på andning och några enkla uppmjukande rörelser, därefter övergår vi till övningar i grupp där ditt lekfulla sinne får fritt spelrum. Det inledningsvis lugna tempot i kombination med efterföljande övningar bjuder in hjärnan att bryta invanda mönster vilket i sin tur ger dig möjlighet att utvecklas medan du samtidigt har roligt. Helt enkelt en kraftkurs som minskar stress och spänningar och hjälper dig tänka utanför boxen! 

ALLA är välkomna – ingen tidigare erfarenhet krävs och alla former av prestationskrav lämnas utanför dörren. Välkommen som du är! 

Omfattning: 4 tillfällen a´2 timmar.  

Dag och tid: Måndagar kl.19.00 – 21.00, med start 9/9

Ledare: Lizah Almgren, Stress- och friskvårdsterapeut & yogainstruktör som driver Hållbar hälsa sedan 10 år tillbaka. Maximilian Hansen, improvisatör med över 15 års erfarenhet både nationellt och internationellt/Mind Melt.

Kostnad: 995 kr.

Plats: Tamarind hälsostudio i Eriksberg, Glimmervägen 2, Uppsala. Karta hittar du här.  Det är gratis att parkera på närliggande gator.

Anmäl dig via denna länk.

Betalning: avgiften faktureras i förskott. 

Frågor? Hör av dig till Lizah på kontakt@hallbarhalsa.org / 073-399 37 22 eller till Maximilian på kontakt@mindmelt.se /  073-704 41 22. 

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2019