Miniretreat 2/12

september 1, 2023

Varmt välkommen till en ”miniretreat”, en eftermiddag som kännetecknas av kravlöshet, närvaro och lugn. Du blir guidad genom mjuka yogarörelser, meditation, andning och avslappning. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad under eftermiddagen. Vi inleder med ett yogapass och därefter fika. Efter fika väntar djupavslappning och meditation.

Denna miniretreat blir en paus från vardagen och ger möjlighet att komma ner i varv och fylla på med ny energi.

Övningarna kan utföras utan några som helst förkunskaper och alla utgår ifrån sina egna förutsättningar.

Datum och tid: Lördag 2:a december 2023 kl.14.15 – 17.30

Plats: Glimmervägen 2, Uppsala. (Tidigare Tamarind hälsostudio)

Kostnad: 475 kr. Fika gjort på ekologiska råvaror och fritt från laktos, gluten och vitt socker är inkluderat i priset. Recept ingår och mailas ut i efterhand.

Klädsel och utrustning: kom i mjuka, bekväma kläder som inte begränsar din rörlighet. Ta med egen yogamatta och annat du önskar, t.ex. filt eller sittkudde. Det finns några få yogamattor att låna, säg till vid anmälan om du vill låna matta.

Anmälan och betalning: Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22.
Ange följande i din anmälan: faktureringsadress, mobilnummer, matallergi/preferens samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande. Om du blir sjuk kan du avboka fram till 48 timmar innan och endast betala en administrativ kostnad om 150 kr. Om du behöver avboka senare är 48 timmar före betalar du även för fika och summan är då 250 kr. Du har även möjlighet att överlåta din plats till någon annan utan extra kostnad om du får förhinder.

Minst 8 och max 12 deltagare på denna aktivitet.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024