Fortsättningskurs i MediYoga (Medicinsk Yoga) VT 2016

december 9, 2015

MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning och ökar din kroppskännedom. Varje pass består av inkännande lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation.

Fortsättningskursen riktar sig till dig som har gått minst en kurs i MediYoga tidigare (hos mig eller någon annan instruktör/lärare). På denna kurs gör vi ett flertal olika pass som alla är framtagna av MediYoga Institutet. Det innefattar pass från bland annat fortsättningsserien och stressreducerande pass med fokus på binjurar och hormonbalans.

Kursstart: tisdag 12/1 kl. 16.30 – 17.30

Omfattning: 10 kurstillfällen a´1 timme. Observera att kursen har uppehåll v.6. (Sista kurstillfället är tisdag 22/3.)

Plats: WinWin Yoga, Svartbäcksgatan 23, Uppsala. Yogamattor, filtar finns på plats.

Kursavgift: 1.350 kr. 10 % avdrag för student, pensionär, sjukskriven eller arbetslös. Kursavgiften kan betalas med Friskvårdskuponger/friskvårdscheckar.

Anmälan och betalning: till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott och betalas innan kursstart. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande.

Klicka här för att läsa mer om boknings- och betalningsvillkor.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024