Fortsättningskurs i MediYoga start 27/1 2017 (2 platser kvar)

december 15, 2016

MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som utvecklats från den klassiska Kundaliniyogan. Den är utvecklad av Göran Boll vid MediYoga institutet och hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning och ökar din kroppskännedom. Varje pass består av inkännande lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation.

Denna kurs riktar sig till dig som har gått minst en kurs i MediYoga ELLER Kundaliniyoga tidigare (hos mig eller någon annan instruktör/lärare). På denna kurs gör vi ett flertal olika pass som alla är framtagna av MediYoga Institutet. Det innefattar pass från bland annat fortsättningsserien och stressreducerande pass med fokus på binjurar och hormonbalans.

Kursstart: fredag 27/1 kl. 16.45 – 18.00

Kursledare: Lizah Almgren, diplomerad instruktör i MediYoga (Medicinsk Yoga) utbildad vid MediYoga institutet i Stockholm.

Omfattning: 9 kurstillfällen a´1 timme och 15 minuter.
Kursen pågår v.4-12 utan uppehåll.

Plats: ShenDao Hälsocenter, Vretgränd 16, Uppsala.

Kursavgift: 1 350 kr. Kursavgiften kan betalas med Friskvårdskuponger/Friskvårdscheckar. Kursavgiften faktureras i förskott och ska vara betald innan kursstart. 10 % avdrag för dig som är student, pensionär, sjukskriven eller arbetslös (minst 50 %). Kom ihåg att uppge vid anmälan om du är berättigad till avdrag eller om du vill använda Friskvårdskuponger/Friskvårdscheckar.

Anmälan: till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Observera att antalet platser är begränsade och anmälan därför bindande.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024