MediYoga nov-dec 2021

oktober 22, 2021

MediYoga är en mjuk och dynamisk yogaform som hjälper till att förbättra din rörlighet, hållning, öka din kroppskännedom och stilla sinnet. Varje pass består av inkännande, lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation.

Kursen riktar sig till dig som söker en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform, oavsett om du känner dig frisk eller om du har några förutsättningar som gör att du behöver en mjukare yogaform.

Under kursen gör vi ett antal olika baspass som är framtagna av MediYoga Institutet. Både nybörjare och vana yogautövare är välkomna på kursen. Den som är helt och hållet nybörjare på MediYoga är välkommen en halvtimme tidigare vid första tillfället för att få en genomgång av begrepp och tekniker som används inom MediYoga.

Kursstart: torsdag 11/11 kl. 16.45 – 18.00

Omfattning: 6 tillfällen a´75 minuter

Kursledare: Lizah Almgren

Plats: Glimmervägen 2, Uppsala (tidigare Tamarind hälsostudio)

Kursavgift: 900 kr

Enstaka tillfällen: 200 kr
Du som vill/kan komma endast vid enstaka tillfällen kan boka in dig i mån av plats och det är då möjligt att betala per gång. Det lönar sig alltid att boka in sig på en hel kurs – därav blir pris per gång högre för enstaka tillfällen än om du bokar hela kursen samtidigt.
OBS – även föranmälan till enstaka tillfällen. 

Anmälan och betalning: till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott och betalas i samband med kursstart.

Övrigt: Ta med egen yogamatta och gärna en filt. Det finns ej att låna på plats.

Antal deltagare: Minst 6 och max 12 deltagare på denna kurs.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024