Retreatdag med yoga 10/4

mars 6, 2020

På grund av det rådande läget blir inte retreatdagen av i april. Förhoppningen är att kunna anordna den längre fram. Välkommen att höra av dig om du har några frågor!

Välkommen till en retreatdag för att ”vårstäda” kropp och sinne. Du får möjlighet att mentalt släppa taget om och rensa ut det du vill bli av med för lättare kunna bjuda in önskade känslor och tillstånd. På det fysiska planet mjukas stela kroppsdelar upp och vi ger kroppen goda förutsättningar till att slappna av.

Innehåll: Under dagen gör vi två MediYoga-pass som innehåller inkännande lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad. Under lunch och fikapaus behålls tystnaden och det skapar möjlighet till reflektionstid i stillhet.

För vem? Denna retreatdag riktar sig till dig som har förkunskaper i MediYoga/Kundaliniyoga. Du som har gått kurs hos Lizah eller hos någon annan lärare eller varit med på tidigare års mellandagsretreat/sommarretreat kan delta.

Dag och tid: Långfredag 10/4 kl.10.00 – 16.00. Ej aktuellt datum, information om nytt datum kommer.

Ledare: Lizah Almgren.

Kostnad: 745 kr. Vegetarisk lunch och fika som är gjort på ekologiska ingredienser så långt det är möjligt ingår i priset.  Allt är glutenfritt och valbart är laktosfritt och veganskt.

Plats: Tamarind hälsostudio, Glimmervägen 2, Uppsala

Anmälan och betalning: Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär och matpreferenser. Avgiften faktureras i förskott. Minst 6 och max 13 deltagare. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälda.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024