Sommarretreat 6/7

maj 28, 2019

Fullbokat.
Välkommen till ett vilsamt sommarretreat med fokus på acceptans och självmedkänsla. När de ofta efterlängtade sommarmånaderna äntligen är här kan det finnas förväntningar på allt som ska hinnas med och en önskan om att uppleva fina stunder. Ibland blir inte livet som vi har förväntat oss – det kan vara en utmaning att prioritera och finna tid till livets olika områden. Denna dag får du fokusera på att finna tillstånd av acceptans och ödmjukhet utifrån dina förutsättningar och nuläget. Vi hoppas kunna inspirera dig till en sommar där det som är viktigt för dig får ta plats och att omtanke till dig själv hamnar i fokus.

Innehåll: Under dagen gör vi två yogapass som innehåller inkännande lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad.

För vem? Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna – ta gärna med dig en vän eller familjemedlem som också kan behöva en paus och skapa goda förutsättningar inför sommarmånaderna. Upplägget är fritt från prestation och var och en utgår från sina egna förutsättningar.

Dag och tid: Lördag 6:e juli kl.10.00-16.00

Ledare: Lizah Almgren och Amanda Berg, utbildade inom bland annat stresshantering och MediYoga (Medicinsk Yoga).

Kostnad: 795 kr. Lunch och fika ingår, med ekologiska ingredienser så långt det är möjligt.  Meddela oss vid anmälan om du har allergi eller önskar specialkost, vi anpassar gärna för att alla ska kunna delta.

Plats: Tamarind hälsostudio i Eriksberg, Glimmervägen 2, Uppsala. Karta hittar du här.
Det är gratis att parkera på närliggande gator.

Anmälan och betalning: Anmälan till kontakt@hallbarhalsa.org eller på telefon 073-399 37 22. Ange faktureringsadress, mobilnummer samt eventuella fysiska besvär och matpreferenser. Avgiften faktureras i förskott.

Till toppen

© Copyright Hållbar Hälsa Lizah Almgren 2024